UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK SÖZLER!

ABD Başkanlığı için aday olduktan sonra attığı ilginç tweet'lerla kafaları karıştıran Kanye West, iki yıldır eşi Kim Kardashian'dan boşanmaya çalıştığını açıkladı.

ÜNLÜ  ŞARKICIDAN ŞOK SÖZLER!

ABD Başkanlığı için aday olduktan sonra attığı ilginç tweet'lerla kafaları karıştıran Kanye West, iki yıldır eşi Kim Kardashian'dan boşanmaya çalıştığını açıkladı.

43 yaşındaki şarkıcı, eşi Kim Kardashian’ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını öne sürdü.

West’in, Kim Kardashian ile Nicki Minaj'ın eski sevgilisi Meek Mill'in Kasım 2018'de Los Angeles'ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi'nde konuşmak için bir araya geldiği zamana atıfta bulunduğu düşünüldü.

"BENİ AKIL HASTANESİNE KAPATMAYA ÇALIŞTILAR"

West, Twitter mesajında, “Beni iki doktorla akıl hastanesine kapatmaya çalıştılar. Kim’den Waldorf’ta ‘cezaevi reformu’ için Meek ile görüşmesinden bu yana boşanmaya çalışıyorum” dedi.

33 yaşındaki Mill, uyuşturucu ve silah taşımaktan 11 yıl ceza aldı ve şartlı tahliye ile cezaevinden çıktıktan sonra ABD adalet sisteminde reformun savunucusu oldu.

"5 MİLYAR DOLARLIK SERVETTEN FAZLASINA DEĞERİM"

West, sosyal medya paylaşımında, “Meek benim adamım ve ona saygı duyuyordum. Kim çizgisinden çıktı. 5 milyar dolarlık servetim var ve Mesih sayesinde daha fazlasına değerim” yazdı.

BEYAZ ÜSTÜNLÜĞÜ SUÇLAMASI

Dört çocuk babası West, Kim Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ı da “beyaz üstünlüğü” savunuculuğuyla suçlayarak, aralarındaki özel yazışmanın görüntüsünü paylaştı.

Yazışmada, Kanye West, “Ben Ye, artık konuşmaya hazır mısın, yoksa aramalarımdan kaçmaya devam mı ediyorsun?” diye soruyor. Kris Jenner cevap vermezken, West tekrar mesaj atarak, “Konuşmak mı yoksa savaşmak mı istiyorsun?” diyor.

West ayrıca yazdığı “Kris ve Kim benim onayım olmadan bir açıklama yaptılar. Bu bir eşin yapmaması gereken bir hareketti. Beyaz üstünlüğü” notunu, “Geleceğin başkanı” diyerek bitirdi.

Son Güncelleme: 23.07.2020 09:49:50
ETİKETLERkanye west  kim kardashian