UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORLANDO BLOOM VE KATY PERRY’NİN KAYBOLAN KÖPEĞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Şimdilerde ikinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan İngiliz oyuncu Orlando Bloom, sosyal medya hesabından köpeğinin kaybolduğunu duyurmuştu. Önceki gün kötü haberi veren Bloom, köpeği Mighty'nin öldüğünü söyledi.

ORLANDO BLOOM VE KATY PERRY’NİN KAYBOLAN KÖPEĞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom, şu aralar nişanlısı Katy Perry ile bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.Perry'nin doğumu için hazırlıklara başlayan Bloom, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından Labradoodle cinsi köpeğinin kaybolduğunu duyurmuştu.

Mighty isimli köpeğinin bulunması için hayranlarından yardım isteyen 43 yaşındaki oyuncu, önceki gün üzücü haberi açıkladı.

"DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA ÇOK AĞLADIM"

Köpeğinin öldüğünü Instagram hesabından duyuran Orlando Bloom, şu satırlara yer verdi; "Mighty artık diğer tarafta. Gün doğumundan gün batımına, 7 günlük aramanın ardından bugün, Mighty’nin tasmasını bulduk. Bu hafta mümkün olduğunu düşündüğümden daha çok ağladım." dedi.

"Bakılmadık taşın altı kalmadı." diyen Bloom, "Tüm deliklere baktım; Yol altına, arka bahçelere... Küçük Mighty’den sevginin ebedi ve bağlılığın gerçek anlamını öğrendiğim için minnettarım. O bir arkadaştan fazlasıydı... Ruhlarımız bağlanmıştı. Üzgünüm, seni seviyorum." açıklamasını yaptı.

Bloom daha sonra kaybettiği köpeğinin adını göğsüne dövme yaptırdı. O anları çeken oyuncunun, videoda zaman zaman gözyaşlarını tutaması dikkatlerden kaçmadı.


 

Son Güncelleme: 22.07.2020 23:00:01
ETİKETLEROrlando bloom  katy perry