UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODELDEN ŞAŞIRTAN HAREKET!

Ünlü model arkadaşlarıyla tutuştuğu deve güreşi sırasında böyle görüntülendi.

ÜNLÜ MODELDEN ŞAŞIRTAN HAREKET!

Hollywood'un iki ünlü oyuncusu Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın  evliliğinden dünyaya gelen tek çocukları olan Ireland Baldwin, evinin kapısından dışarı adım atmadan geçirdiği koronavirüs karantinasının acısını Malibu plajlarında çıkarıyor.

DEVE GÜREŞİ

Son bir haftadır neredeyse her gün denizin ve güneşin keyfini çıkarırken görüntülenen Baldwin dün de sevgilisi Corey Harper ve arkadaşlarıyla denizde deve güreşine tutuştuğu sırada objektiflere takıldı.

ZORLU MÜCADELE

24 yaşındaki Ireland Baldwin, bir arkadaşının omuzuna çıktı ve karşısındaki çifti denize itmeye çalıştı. 1.85 santimlik model, sonunda bu konuda başarılı da oldu.

KALABALIK ARKADAŞ GRUBU

Baldwin, sevgilisi Corey Harper ve kalabalık arkadaş grubu, denizdeki oyunları bittikten sonra kumların üzerinde aldı soluğu.

KALABALIK ARKADAŞ GRUBU

Baldwin, sevgilisi Corey Harper ve kalabalık arkadaş grubu, denizdeki oyunları bittikten sonra kumların üzerinde aldı soluğu.

DÜNYANIN EN UZUN BOYLU MODELLERİNDEN

Ireland Baldwin bir ara anne ve babası gibi oyunculuğu da denedi ama daha sonra moda alanında kariyer yapmaya başladı. 1. 85 cm ile dünyanın en uzun boylu modellerinden biri olan Baldwin, kendisiyle aynı mesleği seçen Hailey Baldwin Bieber'ın da kuzeni.

ANNESİYLE BİRLİKTE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

2013 yılında ünlü bir ajansla modellik sözleşmesi imzalayan Baldwin, aynı yıl annesi Kim Basinger ile birlikte Grudge Match adlı yapımda kamera karşısına geçti ve onun oynadığı karakterin gençliğini canlandırdı.

MODELLİKTE KARAR KILDI

2014 yılında da New York Film Akademisi'nde görüntü yönetmenliği ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Fakat oyunculuk konusuna çok ağırlık vermeden modellikte kariyer yapmaya devam etti.


Son Güncelleme: 19.07.2020 21:48:33
ETİKETLERmodel  ünlü