UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ'Yİ ÇILDIRTAN DUYGU ÖZASLAN YORUMU!

İrem Derici, Duygu Özaslan’ın kilo aldığını gösteren bir paylaşımda yapılan yoruma isyan etti. “Bu ne biçim yorum be” diyerek tepki gösteren sanatçı, “Sizin gibiler yüzünden ben canımdan oluyordum” ifadelerini kullandı.

İREM DERİCİ'Yİ ÇILDIRTAN DUYGU ÖZASLAN YORUMU!

Geçtiğimiz günlerde çekilen kilolu ve selülitli fotoğrafı ile magazin gündemine bomba gibi düşen Duygu Özaslan’ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Bulimia Nervoza hastalığına yakalandığı için kilo aldığını söyleyen Özaslan, son kareleriyle yine gündem oldu.

Son olarak yine Bodrum'da görüntülenen Duygu Özaslan’ın kilolu fotoğrafları sosyal medyayı salladı. O görüntülere “Selülit show Duygu Özaslan, foka bastın” şeklinde yorum gelince İrem Derici kendisini tutamadı.

“Siz şaka mısınız? Bu ne biçim yorum be!” diyen sanatçı, “Sizin gibiler yüzünden ben canımdan oluyordum 3 sene önce! Yazıklar olsun gerçekten!” ifadelerini kullandı.

Derici, geçtiğimiz yıllarda anoreksiya yaşadığı dönemde 40 kiloya kadar düşmüş ve daha sonra ameliyat masasına yatarak kendisine gelmişti. Derici, geçtiğimiz yıllarda anoreksiya yaşadığı dönemde 40 kiloya kadar düşmüş ve daha sonra ameliyat masasına yatarak kendisine gelmişti.

Son Güncelleme: 19.07.2020 17:19:10
ETİKETLERirem derici  duygu özaslan