UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSMİN İLGİNÇ AŞK ÜÇGENİ BELGELENDİ!

Ünlü reality şov yıldızı Kourtney Kardashian, geçen gün Malibu sahilinde eski sevgilisi Scott Disick ve kardeşi Kendall Jenner ile plajda görüntülendi. Scott Disick, geçen haftalarda barıştığı iddia edilen Sofia Richie'nin de Malibu'da tatil yapması, ünlü isimlerin arasındaki ilişki karmaşasını akıllara getirdi.

ÜNLÜ İSMİN İLGİNÇ AŞK ÜÇGENİ BELGELENDİ!

Kourtney Kardashian, 37 yaşındaki eski sevgilisi Scott Disick ile Malibu’da görüntülendi. Kardashian’a, kardeşi Kendall Jenner ve TikTok fenomenleri Addison Rae ve Harry Hudson da eşlik etti. Kourtney Kardashian’ın plajda yürürken rüzgarın azizliğine uğraması da dikkat çekti.

Scott Disick, geçen aylarda alkol bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyona yatırıldıktan sonra o dönemki sevgilisi Sofia Richie’den ayrılmıştı. Rehabilitasyon günlerinde Kourtney Kardashian, Disick’e desteğini esirgemezken, eski aşıkların tekrar barıştığı yönünde dedikodular da magazin gündeminde yerini almıştı.

Sağlığına yeniden kavuşan Scott Disick’in Kourtney Kardashian’ın kanatlarının altından ayrılmadığı konuşuluyor. Aynı zamanda eski sevgilisi Sofia Richie ile de tekrar barıştığı yönündeki iddialar kafaları karıştırırken, üç eski sevgilinin Malibu’da tatil yaptığı da belgelendi.

Geçen Çarşamba günü People dergisine bir kaynağın aktardığına göre, Disick ve Richie tekrar barışmış fakart Richie’nin ilişkiyi ağırdan aldığını söylemişti.

Son Güncelleme: 18.07.2020 16:49:08
ETİKETLERünlü  aşk