UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE SAMYELİ’NE ŞOK!

Defne Samyeli, 1,5 yıl kira ödemediği iddiasıyla ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu. Araz, avukatı aracılığıyla tahliye davası açmıştı. Samyeli ise itibarının zedelendiğini söyleyip ev sahibinin açıklamaları sonrası suç duyurusunda bulundu. Samyeli'nin şikayeti sonrasında olayla ilgili yürütülen soruşturmada savcılık, geçtiğimiz günlerde takipsizlik kararı verdi.

DEFNE SAMYELİ’NE ŞOK!

Defne Samyeli, 1,5 yıl kira ödemediği iddiasıyla ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu. Araz, avukatı Iyaz Çimen aracılığıyla tahliye davası açmıştı. Samyeli ise itibarının zedelendiğini söyleyip 50 bin liralık manevi tazminat davası açıp ev sahibinin açıklamaları sonrası huzurunun bozulduğunu belirtip suç duyurusunda bulundu.

HAKARET VE TEHDİT YOK

Samyeli'nin şikayeti sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturmada savcılık, geçtiğimiz günlerde takipsizlik kararı verdi. Verilen kararda ikili arasında uyuşmazlıkla ilgili bir husumet olduğu belirtilip Araz'ın açıklamalarında hakaret ve tehdit olmadığı gibi huzur ve sükunun bozulmasının da mümkün olmadığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 17.07.2020 10:20:58
ETİKETLERdefne samyeli