UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KUŞADASI’NDA DENİZDE BİR KİŞİNİN KAYBOLDUĞU İDDİASI

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece yüzerken kaybolduğu iddia edilen bir kişiyi bulmak için Sahil Güvenlik ekipleri seferber oldu. Yapılan aramalara rağmen herhangi bir belirtiye ulaşılamaması üzerine arama çalışmaları durduruldu.

KUŞADASI’NDA DENİZDE BİR KİŞİNİN KAYBOLDUĞU İDDİASI

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı’nda denize giren genç bir kadın saat 21.00 sıralarında denizde yüzen ve yardım isteyen bir erkek gördüğünü belirterek ihbarda bulundu. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibiyle birlikte Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı botlar ve Dalış Emniyet Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalış timi mensubu dalgıçlar olay yerine geldi. Havadan, karadan ve mobil radarla yapılan tüm çalışmaların yanında, DAGEK dalgıçlarının da yaptığı kapsamlı deniz dibi arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. Tüm kıyıları tek tek tarayan sahil güvenlik ekiplerine bağlı dalgıçlar denizde kaybolduğu iddia edilen kişiye ulaşamadı. Yaklaşık bir saat ihbar edilen bölgede arama yapan dalgıçlar gece olması nedeniyle arama çalışmalarını durdurdu.

Ürkmez’de kaybolan 37 yaşındaki kadın henüz bulunamadı

Bu arada Sahil Güvenlik ekiplerinin ayrıca Kuşadası Körfezi’nde Ürkmez mevkii açıklarında da denizde kaybolduğu iddia edilen 37 yaşındaki Burcu Fasha isimli kadına da tüm aramalara rağmen 3 gündür ulaşamadığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.07.2020 00:17:26
ETİKETLERuçankuştv  AYDIN  kuşadası