UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ OYUNCU GİTTİĞİ MEKANDAN KOVULDU!

Gece kulübünden kovulan Erling Haaland, patates tarlasında çalıştı.

YILDIZ OYUNCU GİTTİĞİ MEKANDAN KOVULDU!

Ülkesi Norveç'te yaşı tutmadığı için gece kulübüne alınmayan 19 yaşındaki yıldız futbolcu Erling Haaland, babasının köyüne döndü ve soluğu patates tarlasında aldı.

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’un genç forveti Erling Haaland, yaz tatilini geçirmek için gittiği ülkesi Norveç’te ilginç günler yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yer alan videoda, gece kulübüne girmek isteyen 19 yaşındaki futbolcunun güvenlik görevlileri tarafından engellendiği görülmüştü.

Mekana alınmadığı için tepki gösteren Haaland’ın bu görüntüleri kısa sürede gündeme otururken genç futbolcu bugün sosyal medya hesabından tarlada çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Instagram hesabına, patates tarlasında traktör üzerindeki çekilen bir fotoğrafını koyan Haaland için ‘Baba sözü dinliyor’ yorumları da yapıldı.

Gece kulübünde yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından odun keserken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Haaland’ın babası Alf-Inge, “Gel işe geri dön. Büyük şehir gece hayatı sana göre değil” ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 16.07.2020 21:58:43
ETİKETLERgece kulübü  erling haaland