UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞAHİN’DEN AŞK AÇIKLAMASI!

Oyuncu Ebru Şahin, basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşamaya başlamasının ardından hakkında çıkan iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

EBRU ŞAHİN’DEN AŞK AÇIKLAMASI!

İki hafta önce Cedi Osman ile aşk iddialarını yalanlayan ve tepki gösteren Ebru Şahin, o zaman tepkisinde haklı olduğunu belirtti.

İşte Ebru Şahin’in o açıklaması:

“Böyle bir açıklama yapmak durumunda kalmak istemezdim ama yorum ve mesajlarınıza istinaden bir kaç şey söylemem gerek diye düşünüyorum.

Ancak bu kez okuduğunuzu yorumlamanızı değil ne yazdığımı ve beni net olarak anlamanızı rica ediyorum.

Bundan yaklaşık 2 hafta önce yazdığım yazı her gün başka biriyle adımın geçmesine ve asılsız haberler yaratıp şahsıma dair kullanılan üsluba verdiğim tepkiydi. Şu anda bildiğiniz ilişkim de dahil, o zaman yazılanların her satırı yanlıştı. Bu nedenle o dönem söylediklerimin arkasında olduğum gibi şimdi de gerçek olanla karşınızdayım.

Bana özel hayatımı bu kadar konuşacak kadar değer verdiğiniz için çok teşekkür ediyor, sizin de mesleki ve özel yaşantınızda bunlara gerek duymadan değer bulmanızı diliyorum. İşinizi yapmanıza saygı duyuyorum ve sanıldığı gibi kaçmadan, az da olsa bunca zamandır duyduğum bu saygının karşılığını bekliyorum.

İşini etik ve ahlak içinde yapan tüm gazeteci arkadaşlarımıza hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. İyi niyetini ileten herkese de sevgiler.”

Son Güncelleme: 16.07.2020 19:09:51
ETİKETLERebru şahin  cedi osman  aşk  sevgili