UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN CORONA İTİRAFI!

Kovid-19’u tamamen atlatan Britanyalı oyuncu, “hayatta olduğu için şanslı” hissettiğini ve virüsü “yendiği için müteşekkir” olduğunu söyledi.

ÜNLÜ OYUNCUDAN CORONA İTİRAFI!

Kovid-19'a yakalanan ve hastalığı artık tamamen atlatmış olan Britanyalı ünlü oyuncu Idris Elba, Kovid-19’un akıl sağlığı üzerinde “travmatik” etki yarattığını söyledi.

Sky News'un haberine göre, Elba ve eşi Sabrina Dhowre, salgının başladığı ilk günlerde koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Radio Times’a verdiği röportajda, artık “tamamen iyileştiğini” ve “hayatta olduğu için şanslı ve virüsü yendiği için müteşekkir” hissettiğini söyledi.

Öte yandan, 47 yaşındaki oyuncu hastalığın kendisini zihinsel olarak etkilediğini belirtti. Kara Kule (The Dark Tower) ve Mandela: Özgürlüğe Giden Yol (Mandela: Long Walk to Freedom) filmlerinde rol alan ünlü oyuncu şu açıklamaları yaptı:

Hastalığın belirtilerini göstermiyordum bu yüzden herkeste görünen büyük belirtiler bende yoktu. Beni zihinsel olarak çok kötü etkiledi. Çünkü virüse dair çok fazla bilinmez vardı.

Bilinmeyen bir konu olduğundan kendimi konuşmaya mecbur hissettim. Bu yüzden bunun benim ve karımın üzerindeki zihinsel etkisi epey travmatik oldu.

Oyuncu ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Bunun üstesinden gelmek için tecride ihtiyacım vardı. Ve aslında muhtemelen dünyanın da tecride ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

Ünlü aktör, Nisan’da yaşananları hatırlamak amacıyla dünyanın her yıl bir haftalık tecride girmesi gerektiğini söylemiş, ancak daha sonra yorumlarını geri çekmişti.

Luther filminin yıldızı, yakın zamanda siyahi yeteneklere daha fazla yatırım yapılması gerektiği çağrısında bulunan açık mektubun imzacılarındandı.

Oyuncu ayrıca Little Britain gibi eski yapımlara yönelik sansürün de doğru olmadığını söyledi. İfade özgürlüğünü savunduğunu belirten Elba, izleyenlerin geçmişte yapılanları nasılsa öyle görmeleri gerektiğine inandığını açıkladı. (Independent Türkçe, Sky News)

Son Güncelleme: 14.07.2020 21:32:55
ETİKETLERidris elba  oyuncu