UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TEK BİR SPERMİN SONUCUYUZ”

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, İspanyol 'Telenovela' dergisinin temmuz sayısına konuk oldu. Akınözü, gelen sorulara verdiği yanıtlarla gündem oldu İşte o röportajdan satır başları...

“TEK BİR SPERMİN SONUCUYUZ”

29 yaşındaki Akın Akınözü, "Oyunculukta zirvede olmak neler hissettiriyor?" sorusuna, "Ben sadece kariyerimin başında olan bir aktörüm. Ülkemde ve yurtdışında önemli bir aktör olmak için yapacak ve öğrenecek çok şeyim var" cevabını verdi.

Akınözü, "Başarının kaderde yazılı olduğuna inanıyor musunuz?" sorusuna "Herkes başarılı olmak için doğdu. Her birimiz milyonlarca insan arasında hayatta kalan ve bir yumurtayı döllemek için elde edilen tek bir spermin sonucuyuz" şeklinde yanıt vererek şaşırttı.

Miran'dan bahseden yakışıklı oyuncu, "Miran beyni yıkanmış bir adam. Sevdiği kadından intikam almak istemesi zor bir şey. Bu karakteri anlamaya çalışmak kendimi keşfetmeme yardımcı oldu. Hercai ilgi gören bir proje" dedi.

Kısa sürede çok sayıda ödül alması hatırlatılan Akınözü, "Ödüller önemli tabii ama bir çekim günü yeni bir şey keşfettiğimde kendimi daha fazla ödüllendirilmiş hissediyorum" şeklinde konuştu. Akınözü, maneviyata da önem verdiğini ifade etti. Matematik okurken oyunculuğa yönelen Akınözü, "Ailemde çok sayıda sanatçı var. Bu yüzden oyunculuğa geçiş yapmam zor olmadı. Oyunculukta ilerlemek istedim" dedi.

Son Güncelleme: 14.07.2020 11:35:27
ETİKETLERakın akınözü  hercai  miran  oyuncu