UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Ünlü şarkıcı İrem Derici yine yaptı yapacağını! Gündeme dair açıklamalarda bulunan Derici, bakın bu defa kimleri hedef aldı!

İREM DERİCİ YİNE YAPTI YAPACAĞINI

İrem Derici önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

Yavaş yavaş sosyalleşmeye başladığını söyleyen Derici, “mekana girince garip oldum. Evdeki rahatlık başka… Sosyalleşmenin verdiği bir4 genç kız heyecanı var.  Herkes ne hissediyorsa bende onu hissediyorum” dedi.

Kendiyle barışık halleri ile bilinen İrem Derici, “Karantinada herkes kilo aldı ben zayıfladım, karantina sonrası herkes kilo verirken ben kilo alıyorum. Pazartesiden itibaren açlık oyunlarına başlıyorum çünkü Ağustos’ta tatile çıkacağım. Biraz fit olmak istiyorum” dedi.

Karantina döneminde ”geçinemiyorum” diyen ünlüler hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, “ben kendi yağımda kavruluyorum. Aç değilim, açıkta değilim… İnşallah daha çok kazanacağımız günler gelsin, benim sıkıntım evime ekmek alamadığımda başlar” dedi.

İrem Derici son olarak, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp eden Ozan Güven hakkında konuştu.

Derici, “Taraflar mahkeme sürecinde, bu konuların konuşulması bile beni geren bir şey… Keşke böyle bir şey olmasa, ne bana ne de başkalarına sorulmasa… Benim ne tarafta durduğum bellidir. Yani bunun lafının bile geçmesi beni çok delirten, üzen bir durum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 12.07.2020 11:18:45
ETİKETLERirem derici