UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZE DALIŞ YAPTI! SOLUĞU POLİSİN YANINDA ALDI!

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde Rusya uyruklu Eda Svetlana, dalış yaptığı denizde tabanca buldu. Polise teslim edilen silah, incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi.

DENİZE DALIŞ YAPTI! SOLUĞU POLİSİN YANINDA ALDI!

Antalya'da yerleşik yaşayan Rus Eda Svetlana, Konyaaltı Sahili 23 No'lu plajda deniz gözlüğüyle dalış yaptığı sırada tabanca gördü.

Denizde silah bulunduğu bilgisi, hemen polis ekiplerine verildi. Arkadaşlarıyla yüzen Kutay Ulucan (17) da dalış yaparak, tabancayı alıp, kıyaya çıkardı ve gelen ekiplere teslim etti. Polislerin yaptığı ilk incelemeye göre, tabancanın kurusıkıdan bozma olduğu değerlendirildi. Tabanca, herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi için kriminal laboratuvara gönderildi.

Denize daldığı sırada tabancayı bulan Svetlana, "Yüzerken tabanca gördüm. Durumu hemen güvenlikten sorumlu arkadaşlara haber verdim. İlk söylediğimde bana inanmadılar. Deniz gözlüğümle dalmıştım, o esnada fark ettim. Polisler gelene kadar burada yüzen diğer kişiler de gelip baktılar ve çıkardılar. Tabancayı polis arkadaşlar aldı, bizim de deniz keyfimiz kaldığı yerden devam ediyor" dedi.

Silahı denizden çıkaran Kutay Ulucan ise "Abla deniz içinde silah olduğunu haber verince arkadaşlarımla beraber dalıp çıkardık. Yaklaşık 15- 20 metre derinlikteydi. Tabanca ağırdı, çıkarırken zorlandım. İlk başta zaten oyuncak zannetmiştim. Elime alınca ağır olduğunu fark ettim, şarjörü de vardı, çıkardım ve silahı kıyıya bıraktım. Polisler de gelip silahı aldı" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.07.2020 19:06:57
ETİKETLERantalya  deniz