UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ OYUNCUYLA İLGİLİ YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN GERÇEK!

Liverpool efsanesii Steven Gerrard'ın, Bournemouth ile oynadıkları bir kupa maçında aldığı darbe sonunda penisine dört dikiş atıldığı ve ardından maça devam ettiği ortaya çıktı.

YILDIZ OYUNCUYLA İLGİLİ YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN GERÇEK!

Liverpool eski takım doktoru Andrew Massey, kulüp efsanesi Steven Gerrard’ın maç esnasında yaşadığı inanılmaz olayı paylaştı.

Massey, 2014 senesinde stajyer doktor olarak çalıştığı Liverpool’un Bournemouth’la kupa eşleşmesinde karşı karşıya geldiği müsabakada kaptan Gerrard’ın cinsel organının kan içinde olduğunu söyledi.

Daha sonra Liverpool’un ana takım doktoru olan Massey, Gerrard’ı sağlık odasına aldıklarını ve sahaya döndürmeye çalıştıklarını anlattı:

“Aldığım eğitimleri düşünmeye çalıştım. Okulda penisin nasıl dikilmesi gerektiğini öğretmiyorlar. Gördüğümde kan içindeydi ve çok acı çektiğini düşündüm. Diktiğim ilk penisin Gerrard’a ait olmasını istemezdim ama oldu.”

Şu anda Rangers’ı çalıştıran teknik direktör Gerrard, geçtiğimiz günlerde oyuncu olduğu sırada Bournemouth maçında yaşananlardan bahsetmişti. Liverpool’u 2-0 0’lık zaferle ayrıldığı maçta kaptan Gerrard 90 dakika forma giymişti.

Yaşananları anlatan 40 yaşındaki spor insanı, “Massey’in gergin olduğunu söyleyebilirim. Açıkçası ben de gergindim. Ancak attığı dört dikiş sonrası hiç ağrım olmadı ve maça dönebildim” dedi.

Son Güncelleme: 10.07.2020 16:02:18
ETİKETLERliverpool  steven gerrard