UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARISINI İKİ ERKEKLE YAKALAYINCA OLANLAR OLDU!

20 dakika boyunca içeridekileri izleyen kızgın koca, mekana girer girmez karısına tokat attı. Masada oturan iki erkeğin dövüldüğü anlarda ise, mekandaki diğer müşteriler kaçıştı.

KARISINI İKİ ERKEKLE YAKALAYINCA OLANLAR OLDU!

Sosyal medyada hızla yayılıp dünya medyasında haber olan görüntüler, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kayıt, bir erkeğin içeri girmesiyle açılıyor.

Restoranda karısının iki erkekle yemek yediğini öğrenen öfkeli koca, 2 Temmuz tarihinde Çin'in Hebei eyaletine bağlı Boading kentindeki mekanı bastı.

Restorana sakin bir şekilde giren adam karısının bulunduğu masaya yöneliyor ve ilk başta kadın tarafından fark edilmiyor.

'Bana iki içecek getirin' diye seslendiği duyulan öfkeli koca, saniyeler içinde diğer müşteriler ve temizlikçi kadının şaşkın bakışları arasında karısına tokat atıyor.

Eline boş bir bira şişesi alıp vuracakmış gibi yapan adam, daha sonra masanın diğer tarafında oturan erkeği hedef alıyor.

Erkeğe elindeki şişeyle saldıran adamın çıkardığı gürültüler üzerine temizlikçi kadın olay yerinden kaçarken, diğer müşteriler neler olduğuna dikkat kesiliyor.

Bağrışmalar duyulurken öfkeli koca bu kez karısının yanında oturan erkeğe yönelip "Bu benim karım" diyor, bir su şişesini erkeğe fırlatıyor.

Peşinden "Biliyorum. Lütfen, bekle, bekle" diyen erkeği yumrukluyor ve bu sırada diğer masalarda oturan müşterilerin restorandan kaçtığı görülüyor.

Şok görüntüler, öfkeli kocanın "Bu benim karım. 20 dakikadır dışarıdan sizi izliyor. Kimsiniz? Adınız ne" diye bağırmasıyla sona eriyor.

Yerel medya, Boading polisinin restorana akşam 21.00 sularında çağrıldığını ve olayın soruşturulduğunu bildiriyor. Şimdiye kadar kimse gözaltına alınmadı.

Son Güncelleme: 10.07.2020 10:16:54
ETİKETLERuçankuştv  aldattı