UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP’A BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ!

WhatsApp'a karanlık mod haftalar önce gelmişti. Karanlık mod veya halk arasında ekranı siyah yapma, uzun zaman boyunca test aşamasında kalmıştı. Uygulamaya bu özelliğin eklenmesinden sonra WhatsApp Web sürümüne de karanlık modun geleceği belirtiliyordu. Sonunda gerçekleşti. Artık WhatsApp Web üzerinden mesajlaşırken kullanıcı arayüzünü karartabilirsiniz.

WHATSAPP’A BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ!

WhatsApp son dönemlerde gündeme sıklıkla geliyor. Bunun en büyük sebebi ise tabii ki yeni özellikler. Salgın dönemiyle birlikte WhatsApp geliştirici ekibi yeni özellikler ve güncellemeler konusunda gaza iyice bastı. Birden çok özellik test ediliyor. Bununla birlikte WhatsApp Web sürümü de es geçilmedi. Bir süreden beridir raporlarda bahsedilen gece modu veya karanlık mod WhatsApp Web'e eklendi.

Uzun saatler WhatsApp Web'de zaman geçirenlerin göz konforunu düşünen Facebook ise beklenen özelliği aktif hale getirdi. WhatsApp Web için gece modu, kullanıma sunuldu.

Ancak WhatsApp Web'e tarayıcı üzerinden girenler bu özelliği kullanabiliyor. Windows uygulamasına henüz bu özellik eklenmediğinden Windows uygulama mağazasından indirdiğiniz WhatsApp'ı kullanırken bu özellikten yararlanamayacaksınız.

WhatsApp Web'te karanlık modu açmak için ekranın sol kısımda üstte bulunan üç noktaya tıklayın ve ayarlara girin.

Daha sonra temayı seçin.

Temada koyu modu seçip, tamam'a tıklayın.

Son Güncelleme: 9.07.2020 22:40:16
ETİKETLERwhatsapp  özellik