UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OZAN GÜVEN’İN ŞOFÖRÜ TANIK OLARAK İFADE VERDİ!

Sevgilisi Bulutsuz'u darbettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven olayında flaş bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında o gece yaşananlara tanıklık eden Ozan Güven'in şoförü Hasan D.'nin ifadesi alındı. Hasan D. ifadesinde Bulutsuz'u eve bıraktığı sırada 'Ozan yaralı ben bir şey yapmadım. Benim bir suçum yok' dediğini, kavganın ardından Bursa'ya gitmek için Güven'in lüks marka aracını aldığını Ozan Güven'in kendisi ile görüşmezse hakkında şikayetçi olacağını söylediğini anlattı.

OZAN GÜVEN’İN ŞOFÖRÜ TANIK OLARAK İFADE VERDİ!

Oyuncu Ozan Güven ile şiddet uyguladığı iddia edilen sevgilisi Deniz Bulutsuz'un İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptıkları karşılıklı darp suç duyurusu üzerine soruşturma başlatılmıştı. Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olan Deniz Bulutsuz olayında flaş bir gelişme yaşandı. Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla ilgili Güven'in tanığı olarak özel şoförü ifade verdi..

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Ozan Güven'in şoförü Hasan D. şu şekilde ifade verdi:

"Söz konusu darp olayı sonra Deniz Bulutsuz'un Ozan Bey'in aracını teslim ettim kendisi bu araçla Bursa'ya gitti. Ozan beyle görüşmek istediğinde kabul etmediğinde ise karakola gidip şikayetçi olurum diye söylemlerde bulundu. Ben şikayetçi olduğunu sonradan öğrendim."

"İSTERSEN NASIL BİRLİKTE OLDUĞUMUZU DA ANLAT"

"12 Haziran Cuma günü Ozan bey ve Deniz hanımın bir yemek programları vardı. Ben çifti ve Deniz Hanımın arkadaşı Erdem Beyi Bomonti'de bir mekana bıraktım. Saat 22:30 sularında geri aldım. Deniz'in arkadaşı Erdem Beyi Mecidiyeköy'de bir arkadaşının evine bırakıp biz Ozan Bey'in arkadaşı Ramazan'ın evine çay içmeye gittik. Ben de çiftle birlikte yukarı çay içmeye çıktım Ramazan Bey eski kız arkadaşından konu açtı. Deniz Hanım da Ozan Beyle tanıştığında bir sevgilisi olduğunu Ozan'la ilişkiye başladıklarında ayrıldıklarını söyleyince Ozan Bey bozuldu. 'İstersen nasıl birlikte olduğumuzu da anlat' dedi.

"Ozan Bey bozuldu ama konu kapandı ve başka konulardan sohbet etmeye devam ettiler. Ben saat 1:00 sularında Deniz Hanım ve Ozan Güven'i eve bırakıp ayrıldım gecenin üç sıralarında yeniden telefonum çaldı. Ozan Bey Deniz Hanımı eve bırakmamı istedi. Ben geldiğimde Deniz Hanım kapının önünde bekliyordu arabaya bindiğinde bir şeyler olduğunu fark ettim. Ne oldu diye sorduğunda Deniz Hanım bana çok fena tartıştık Ozan yaralandı hemen arkadaşlarını ara ben bir şey yapmadım demeye başladı.".

'İNAN BEN BİR ŞEY YAPMADIM'

"Ozan Bey yaralı deyince eve geri döndüm arabayı park edip Deniz Hanıma aracın içerisinde beklemesini söyledim. Eve gittiğimde Ozan Bey perişan haldeydi yüzü gözü çizik içinde parçalanmış ve mahvolmuş durumdaydı. Doktora gidelim dedim fakat kabul etmedi, sen Deniz'i eve götür dedi. Ben Deniz Hanımın yanına gittiğimde benden içeride kalan bazı eşyalarını almasını istedi ben de bilgisayar ve şarj aleti gibi eşyalarını Deniz hanıma bıraktım. Bu arada Deniz Hanım bana 'İnan ben bir şey yapmadım' diye 3-4 kez tekrarladı. Benzinliğe geri döndüğümüzde Deniz Hanım için su aldım kendisini arkadaşın evine bırakmamı istedi."

 "BENİMLE GÖRÜŞMEZSE ŞİKAYETÇİ OLURUM”

Zincirlikuyu'ya geldiğimizde polis çevirmesi vardı polis bizi çevirdi gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yola devam ettik. Sabah saatlerinde Deniz Hanım beni aradı. Ozan nasıl oldu yanında biri var mı diye sordu. Ertesi gün Deniz Hanım beni yeniden aradı Bursa'ya gitmek için. Ozan Bey'in arabalarından birini istedi. Ozan Güven'in Volvo marka aracı kendisine götürdüm.

Son Güncelleme: 9.07.2020 14:27:10
ETİKETLERuçankuştv  ozan güven  deniz bulutsuz  şoför