UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YETİŞKİN FİLM YILDIZININ ÇARESİZ SESLENİŞİ!

Altı yıl önce cinsel içerikli film sektöründen emekli olan 27 yaşındaki Amerikalı yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, TikTok hesabından genç kızlara seslendi. Khalifa oynadığı filmlerin kendisine ömür boyu geçmeyecek psikolojik hasar verdiğini söyleyerek, "Size yalvarıyorum bu sektörden uzak durun" çağrısında bulundu.

YETİŞKİN FİLM  YILDIZININ  ÇARESİZ SESLENİŞİ!

Lübnan asıllı oyuncu, sektörde üç ay kaldığını ve bu süre zarfında 11 filmde oynadığını söyleyene Mia, bu 11 video yüzünden insanların yaşadığı sürece kendisine farklı gözlerle bakacağını ve cinsel içerikli filmin tam anlamı ile bir zehir olduğunu söyledi.

Bir kullanıcının "Çok para kazanıyor musunuz?" sorusuna, genç kızlara çok büyük para kazanmak uğruna yalanlarına kanmamalarını ve sektörün popüler olmasına rağmen kendisinin çok az para kazandığını söyledi.

Mia, kız kıza da olsa bir filmde oynadığında yapımcıların o filmi kullanıp kızlara başka filmlerde oynamaları için baskı yaptıklarını ve kurtulamadığını söyledi.

Mia, ayrıca sektörden emekli olduğunu bu nedenle sitelerden videolarını kaldırtmak için mücadele verdiğini ama başarılı olamadığını söyledi.

 

Son Güncelleme: 8.07.2020 19:13:55
ETİKETLERYETİŞKİN FİLM  YILDIZ