UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNİN ARKADAŞIYLA YATAKTA BASILMIŞTI!

Bursa'da geçen yıl yaşanan olayda, 45 yaşındaki Sadık Şahin sevgilisi ile arkadaşını evinde yakalamış, çıkan tartışmada arkadaşını bıçaklayıp öldürmüştü. Mahkeme, tanık olarak çağrılan ve sürekli ev adresini değiştiren eski mankenin polis zoruyla getirilmesine karar verdi.

SEVGİLİSİNİN ARKADAŞIYLA YATAKTA BASILMIŞTI!

Bursa'da sevgilisi eski manken Alev Ç'nin (38) evinde Onur Yılgün'ü (35) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan Sadık Şahin'in(45), yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, tahliyesini isteyen Sadık Şahin'in talebini reddederken, tanık olarak çağrılan ve sürekli ev adresini değiştirdiği tespit edilen Alev Ç'nin polis zoruyla getirilmesine karar verdi. Olay, geçen yılın temmuz ayında, Mudanya ilçesinde meydana geldi. Eski manken Alev Ç, iddiaya göre, evinde Onur Yılgün ile birlikte alkol almaya başladı. Bu sırada eve gelen sevgilisi Sadık Şahin, bu duruma sinirlendi. Şahin ile Yılgün arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Sadık Şahin, yanındaki bıçakla Onur Yılgün'ü göğsünden yaraladı. Yılgün, kanlar içinde kalırken, Şahin de Alev Ç'yi alıp kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Yılgün, telefonla arkadaşı İsa Ö'yü arayıp yardım istedi. İsa Ö'nün ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Yılgün, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Onur Yılgün, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, Yılgün'ün arkadaşı İsa Ö.'yü gözaltına aldı. Kısa sürede yakalanan Sadık Şahin ve Alev Ç. de gözaltına alındı. 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İsa Ö, savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Sadık Şahin ve Alev Ç, tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Sadık Şahin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Alev Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 8.07.2020 18:07:42
ETİKETLERBURSA  MANKEN  YATAK ODASI