UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAPIKLIK ZİNCİRİNİN UCU TRUMP'A UZANDI

FBI, ormanlık alan içerisinde bulunan ve çevresinde tek bir ev bile bulunmayan milyonlarca dolar değerindeki izole malikaneye baskın yaptı. "Kapıyı kibarca çalmadık" diyen yetkililer, kırıp geçtikleri kapının ardından dünyanın konuştuğu tutuklamayı gerçekleştirdi. Ortaya çıkan bir fotoğraf ise ortalığı daha da karıştırdı...

SAPIKLIK ZİNCİRİNİN UCU TRUMP'A UZANDI

FBI, ormanlık alan içerisinde bulunan ve çevresinde tek bir ev bile bulunmayan milyonlarca dolar değerindeki izole malikaneye baskın yaptı. "Kapıyı kibarca çalmadık" diyen yetkililer, kırıp geçtikleri kapının ardından dünyanın konuştuğu tutuklamayı gerçekleştirdi.

Ghislaine Maxwell'in FBI tarafından tutuklanmasının ardından savcılığın topladığı yeni deliller ve tanıklar da bir bir ortaya çıkıyor.

Yeni bir tanığın ifadesi, ortalığı ayağa kaldıracak cinsten. Çünkü şu anda 30'lu yaşlarda olan ve ismi açıklanmayan kadının ifadesinin ucu, ABD Başkanı'na dayanıyor.

O dönmede 14 yaşında olan bir kadın, sapık milyarder Epstein'in Mar-a-Lago'daki malikanesine götürüldüğünü ve şu anki ABD Başkanı Donald Trump'ın da orada olduğunu söyledi.

Epstein'in kendisini "Nasıl? İyi parça değil mi?" deyip gülerek Trump'a gösterdiğini ileri sürdü. Kadın, Trump'ın kendisinin reşit olup olmadığını bilmediğini düşündüğünü söyledi.

Kadın öte yandan Donald Trump'ın kendisini taciz ettiğine dair bir açıklamada ya da imada bulunmadı.

Kendisini Epstein'in "kobay faresi" olarak tanımlayan kadın, yıllar boyu başına gelenlere Trump'ın tanıklık ettiğini iddia etti.

Trump, Melania, Epstein ve Ghislaine Maxwell'in bu fotoğrafı, 2000 yılında Mar-a-Lago'daki bir partide çekilmişti.

Federal savcılar, 14 yaşından küçük, üç reşit olmayan kızın suistimal edilmek üzere trafiğini sağlamak da dahil olmak üzere bir dizi suçtan 58 yaşındaki Maxwell karşı suç duyurusunda bulundu.

Savcılar, ayrıca üç kurbanın 1994 ile 1997 arasında cinsel tacize uğradığını iddia ediyor. Maxwell ayrıca, başka bir hukuk mahkemesinde sorgulandığı zaman yalan söylediği için yalancı şahitlikten de suçlanıyor. 

Son Güncelleme: 8.07.2020 09:51:27
ETİKETLERtaciz  trump  fbi  abd