UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLERDEN ŞOKE EDEN İTİRAF!

İngiliz eski jimnastikçiler Catherine Lyons ve Lisa Mason katıldıkları televizyon programında antrenörleri tarafından dövülüp aç bırakıldıklarını ve tacize uğradıklarını itiraf ettiler.

ÜNLÜ İSİMLERDEN ŞOKE EDEN İTİRAF!

İngiltere iki kadın sporcunun itirafını konuşuyor. İngiliz ITV'ye konuşan eski jimnastikçiler Catherine Lyons ve Lisa Mason, antrenörleri tarafından dövüldüklerini, aç bırakıldıklarını ve tacize uğradıklarını açıkladı.

Avrupa ve Britanya Şampiyonu Catherine Lyons Britanyalı antrenörler tarafından sopayla dövüldüğünü ve kilo aldığı için 1 hafta aç bırakıldığı söyledi.

Lyons'un yanı sıra Britanyalı ünlü şampiyon jimnastikçi Lisa Mason da 10 yaşından beri taciz gördüğünü itiraf etti.

Mason, antrenörleri tarafından atletizm pistinde elleri kanayana kadar amuda kalkmış bir şekilde zorla yürütüldüğünü söyledi.

Mason ayrıca, "12 yaşımızdan beri Voltarol adlı ağrı kesicilerden çok kullanıyoruz. Bazı takım arkadaşlarım bu ilacı almadan antrenman dahi yapamıyor" dedi.

Sporu bıraktıktan sonra Instagram hesabından bikini modelliği yapan güzel sporcu, "Ne zaman yorulmaya ve yıpranmaya başlasak kortizon iğnesi yapılıyordu. Dizimdeki 3 derece zorlanma ve bacağımdaki stres kırığıyla da mücadele etmek zorunda kaldım."

Son Güncelleme: 7.07.2020 19:41:19
ETİKETLERitiraf  Catherine Lyons  Lisa Mason