UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ON-LINE KADIN GİYİM MARKASININ YENİ ADRESİ: 4SISTERS’FASHION

4 girişimci kadın tarafından çok yakın bir zamanda kurulan 4Sisters’Fashion, yeni bir on-line kadın giyim markası olarak dikkat çekiyor.

ON-LINE KADIN GİYİM MARKASININ YENİ ADRESİ: 4SISTERS’FASHION

Modayı her daim yakından takip eden ve kıyafetlere olan tutkunun diğer kadınlara da ilham olması hayaliyle 4 kız kardeşin kurduğu 4Sisters’Fashion, 4 ay önce kuruldu. Markanın, dünyanın son geldiği nokta olan bu dijital çağda, benzer markaların derya deniz olduğu bu platformda “Artık biz de varız” diyerek kurulduğu belirtildi.

Tamamen kadınlardan oluşan ekiple sadece kendi aralarındaki kız kardeşlik bağıyla yetinmeyip markanın üzerinden dünya üzerindeki tüm kızlara ürünlerle dokunmayı ve onlarla aralarında güçlü bir bağ kurma amaçlandı.

4Sisters’Fashion tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ürünlerimizle tüm kadınlara minimal, zamansız ve şık parçalar sunmayı vaat ediyoruz. Markamızın ulaşmaya çalıştığı kitle çok geniş, bu sebeple ürünlerimiz sokak stilinden, iş dünyasına, gündelik stilden şık partilere kadar farklı & yenilikçi bir styling sunuyor.  Markamızı kurup ürünlerimizi web sitemiz ve Instagram sayfamız üzerinden satışa sunmaya başladığımız ilk günden beri de ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anlamış olduk. Yeni bir marka olmamıza rağmen, çok kısa zamanda çok güzel geri dönüşler aldık. Zaman içerisinde yavaş & kendimden emin adımlarla daha çok kadına ulaşabilme ve markamızı çok daha güzel yerlere taşıyabilmeyi hayal ediyoruz. Bu hayalin ilk adımı olarak da herkesçe bilinen ve ulaşımı en kolay olan dijital alışveriş platformu Trendyol’da da panelimizin açılışı için hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Buradan tüm kadınlara bu hayalimizin bir parçası oldukları ve kıyafetlere olan tutkumuzu bizlerle paylaşarak çoğalttıkları için çok teşekkür ediyoruz. 4Sisters’Fashion sizlerle paylaştıkça büyüyecek…”

Son Güncelleme: 7.07.2020 18:47:44
ETİKETLERmoda  girişimci  marka