UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HIRSIZI DÖVMESİ ELE VERDİ

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir hırsız yabancı dil kursuna girdi. O anlarda güvenlik kamerası da kayıttaydı. Tanınmamak için önlem alan hırsızı hesaba katmadığı bir detay yakalattı. CNN TÜRK Muhabiri Tugay Saday ve kameraman Mehmet Bulut'un özel haberi.

HIRSIZI DÖVMESİ ELE VERDİ

Yüzünde maske, elinde eldivenle hırsızlığa çıktı. Ancak hesaba katmadığı detaydan yakayı ele verdi. Geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa'da bir yabancı dil kursuna giren hırsız, duvardaki televizyonu gözüne kestirdi. Kısa süren uğraşının ardından duvardan söktü. Ardından kucaklayıp götürdü. O anlarda güvenlik kamerası ise kayıttaydı.

Sabah saatlerinde televizyonun çalındığını fark eden kurs yetkilileri, polise haber verdi. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerasını inceledi. Polis ekipleri şüpheliyi kolundaki dövmeden tespit etti. Yapılan incelemeler sonucu kimliği belirlenen zanlı, gözaltına alındı. Şüpheli suçunu önce inkar etse de kolundaki dövme gösterilince itiraf etmek zorunda kaldı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Bulunan televizyon ise yabancı dil kursuna teslim etti

Son Güncelleme: 7.07.2020 10:55:06
ETİKETLERuçankuştv  dövme  hırsız