UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELON MUSK İLE İLGİLİ BOMBA İDDİA

Tesla Ceo'su Elon Musk’ın eski karısı Talulah Riley, sapık milyarder Jeffrey Epstein’ın tutuklanan 'sağ kolu' Ghislaine Maxwell'in kendisini Musk'a 'çocuk gelin' olarak hazırladığı iddiasını reddetti.

ELON MUSK İLE İLGİLİ BOMBA İDDİA

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın eski karısı Talulah Riley, seks amaçlı insan kaçakçılığında pedofil milyarder Jeffrey Epstein’e yardım etmekle suçlanan Ghislaine Maxwell'in, kendisini Tesla CEO'suna "çocuk gelin" olarak hazırladığı iddialarını reddetti.

Cuma günü Musk ve Maxwell'in 2014'teki Vanity Fair'in Oscar Partisi'nde beraber çekilmiş bir fotoğrafı dolaşmaya başlamış ve ikilinin arkadaş olabileceği söylentileri çıkmıştı

O dönem Musk'la Riley evliydi. Fotoğraf, Maxwell'in çiftin tanışmasında bir rol oynayıp oynamadığı sorularını doğurmuştu.

Ancak Musk, geçen Ağustos'ta Manhattan'da tutulduğu hücrede kendisini öldürdüğü açıklanan Epstein'in sağ kolu olmakla suçlanan Maxwell'i tanımadığını söyledi.

Musk ayrıca Ghislaine Maxwell'in çekilen fotoğraflara kendiliğinden dahil olduğunu belirtmişti.

34 yaşındaki Riley de Twitter'dan hakkındaki söylentileri yalanlayan uzun bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Bildiğim kadarıyla Ghislaine Maxwell ile hiç tanışmadım. Elon ve Maxwell'in içki içerken görüldüğü fotoğraflardaki partide ben de vardım.

"Onunla kısaca tanıştırılmış olmam mümkün ancak bunu hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Elon ve ilişkimiz boyunca binlerce insanla tanıştık. Elon'ın bir partide yanında tanımadığı insanların durduğu sayısız fotoğrafı vardır."

Riley sözlerini şöyle sürdürdü: "Maxwell'in beni bir çeşit çocuk gelin olarak Elon'a hazırladığı şeklinde imalar da gördüm. Tekrar ediyorum, Maxwell'i tanımıyorum.

 

Son Güncelleme: 7.07.2020 09:37:27