UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM'DAN YENİ ÖZELLİK! INSTAGRAM MOBİL VERİYİ TÜKETMEYECEK!

Sosyal medyanın en yoğunkullanılan uygulaması olan Instagram'dan yeni bir özelliğin müjdesi verildi. Yapılan açıklamaya göre Instagram artık mobil interneti tüketmeyecek.

INSTAGRAM'DAN YENİ ÖZELLİK! INSTAGRAM MOBİL VERİYİ TÜKETMEYECEK!

Sosyal medyanın en çok kullanılan platformu olan Instagram’dan, kullanıcılar için sevindirici haber geldi. Instagrama getirilecek olan yeni özellik ile artık Instagram mobil intenet tüketmeyecek.

 Instagram’dan yeni özellik!

 Instagram yetkilileri, uygulamada geliştirdikleri yeni bir özelliği açıkladı. Buna göre artık Instagram mobil intenet tüketmeyecek. Yeni özelliğe göre uygulama açıkken eskisinden çok daha az hücresel veri kullanımı olacak. Platformun yeni özelliği öncelikli olarak Android cihazlara yönelik geliştirildi. Kullanıcılar özelliği isteklerine bağlı olarak aktifleştirebilecek. Instagram mobil veriyi nasıl tüketmeyecek?

Instagram kullanıcılarının mobil veri kısıtlama özelliğini aktif hale getirmesiyle, içerik yüklemeleri daha kısıtlı bir şekilde yapılacak. İçeriklerin yükleme süreleri ile görüntüleme sürelerinde düşüş meydana gelecek.

Instagram özelliği nasıl aktifleştirilir?

 Instagram platformu yeni güncellemesi ile kullanıcılarına içerik çözünürlüğü ve videoların görüntülenmesi konusunda üç farklı seçenek sunacak. Instagram ‘Ayarlar’ bölümüne giren kullanıcılar, hesap sekmesinin altında yer alan ‘Hücresel Veri Kullanımı’ başlığı altında yer alan görsel ve videoların önceden yüklenmesini kısıtlayabilecekler. Bununla birlikte yüksek çözünürlüklü içeriklerin görüntülenmesi için ‘’Hiçbir zaman, Yalnızca Wifi, Hücresel Veri+Wifi’’ seçenekleri sunulacak.

Son Güncelleme: 7.07.2020 00:40:28
ETİKETLERsosyal medya  instagram