UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“FREKANS” SERGİSİ AÇILIYOR

Arth Galleriy’de Yasemen Latife Ayvaz ve Hamza Arslan’nın birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı “Frekans” temalı sergi, 3 Temmuz’da kapılarını sanatseverlere açıyor.

 “FREKANS” SERGİSİ AÇILIYOR

Bodrum’un en büyük sanat galerisi 3 Temmuz Cuma saat 10.00-22.00 arasında Bodrum Yalıkavak’ta açılıyor. Arth Galleriy’de sanatçılar Yasemen Latife Ayvaz ve Hamza Arslan’nın birbirinden güzel eserleri sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 170’e yakın heykel ve 30’a yakın resim bulunan serginin teması ise “Frekans”.

Sanatseverler galeriyi gezdikten sonra bir heykelin yapımında katkıda bulunabilecek. Galeriyi gezdikten sonra çıkışta bulunan bir taş, heykeltraş gibi işlenecek. Çok sayıda sanatsever bunu yaptığında ise sergi sonunda bir eser meydana gelecek. Bu eser daha sonra sergi sonunda satılacak ve bir yardım vakfına bağışlanacak.

SERGİNİN TEMASI FREKANS

Renklerin ve taşların frekansları vardır. Bu frekanslar insan psikolojisine etki eden özellikleriyle son yıllarda oldukça fazla araştırmanın temel konusu olmuş, insan üzerindeki etkilerine dikkat çekilmiştir. Taşların farklı çeşitleri gerek psikoloji gerekse de alternatif tıp alanında iyileştirici güce sahipken renkler de insan psikolojisini şekillendiren güce sahiptirler.

Son Güncelleme: 6.07.2020 11:57:49
ETİKETLERfrekans  sergi  resim  arth galleriy  hamza arslan  latife ayvaz