UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BİZ ONLARLA AYNI EVİN İÇERİSİNDE DEĞİLDİK”

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel aylar sonra objektiflere takıldı.

 “BİZ ONLARLA AYNI EVİN İÇERİSİNDE DEĞİLDİK”

Uzun zamandır çocuklarıyla birlikte gözlerden uzak bir hayat süren çift UçanKuş TV kameralarına özel açıklamalarda bulundu.

Muhabirimiz, Ergenç çiftine son günlerde magazin gündemini sarsan Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u darp ettiğine dair çıkan haberleri sordu.

Halit Ergenç, aynı dizide rol aldığı arkadaşı Ozan Güven hakkında, “Ozan benim çok eski çok sevdiğim bir arkadaşım. Şiddettin yanında olmamız mümkün değil. Çok üzülüyorum bu haberlere, fakat biz onlarla aynı evin içerisinde değildik. Dolayısıyla olacak olan olayla ilgili bir yere başvurmuşlar. Fikir beyan etmem doğru değil. Ortaya çıkan haber hiç hoş değil” dedi.

Bergüzar Korel ,“Biz asla şiddettin yanında değiliz. Hele kadına şiddetti onaylamamız mümkün değil. Ozan arkadaşımız, adının böyle bir şey de geçmesi çok üzücü.Deniz’i gıyaben tanıyorum. Ozan arkadaşım, bu durum asla kabul edilebilir bir şey değil, bu konu hakkında bir şey söylemeyince desteklediğimizi düşünüyorlar, tabi ki ben bir kadın olarak Deniz’in yanındayım” şeklinde konuştu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.07.2020 20:21:10