UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN KONUŞTUĞU SAPIKLIK ZİNCİRİ

Sapık milyarder Jeffrey Epstein için reşit olmayan kızlar ayarlayan eski sevgili Ghislaine Maxwell'in tutuklanmasının ardından gözler Prens Andrew'a çevrildi. Son dakika haberine göre, Prens Andrew 'seks amaçlı insan kaçakçılığı' yapmakla suçlanan arkadaşı Maxwell'in tutuklanmasıyla 'ifade baskısı altında'.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU SAPIKLIK ZİNCİRİ

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın eski kız arkadaşı İngiliz vatandaşı Ghislaine Maxwell'in tutuklanmasının, reşit olmayan kızlarla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan ve FBI'ın ifade çağrılarına henüz olumlu yanıt vermeyen Prens Andrew'ı zora sokabileceği ve ifade vermesi için üzerindeki baskının arttığı yorumları yapılıyor.

Tutuklanan Ghislaine Maxwell de Epstein gibi, devam eden soruşturma kapsamında seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmak ve yalancı şahitlik yapmakla suçlanıyor.

Bir dönemin en ünlü sosyetik güzelleri arasında gösterilen Maxwell, 35 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı olan Ghislaine Maxwell, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in üçüncü çocuğu ve ikinci oğlu Prens Andrew'ın da yakın arkadaşıydı.

New Hampshire'de tutuklanıp hakim karşısına çıkarılmak üzere New York'a gönderilen 58 yaşındaki Maxwell, Epstein hakkındaki cinsel istismar iddialarından haberi olmadığını öne sürüyor.

New Hampshire'de tutuklanıp hakim karşısına çıkarılmak üzere New York'a gönderilen 58 yaşındaki Maxwell, Epstein hakkındaki cinsel istismar iddialarından haberi olmadığını öne sürüyor.

Prens Andrew hakkındaki reşit olmayan kızlarla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları da Epstein ve Maxwell'in dahil olduğu ağla bağlantılı.

ABD vatandaşı Virginia Giuffre, 2001 yılında, 17 yaşındayken, Epstein tarafından Londra'ya götürüldüğünü ve Epstein ile Maxwell tarafından Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığını söylemişti. Prens Andrew bu iddiayı reddetmişti.

Prens Andrew ifadeye çağrıldı

Maxwell'in tutuklanmasından sonra New York'ta basın toplantısı düzenleyen savcılar Prens Andrew'a ifade vermesi çağrılarını yineledi.

New York Güney Bölge Başsavcı vekili Audrey Strauss "Prens Andrew'ın gelip bizimle konuşmasını memnuniyetle karşılarız, ifadesinden faydalanmak isteriz. Bu konuyla ilgili başka yapacağım bir yorum yok, kapılarımız açık, daha önce söylediğim gibi, kendisini ve bize ifadesini dinleme fırsatı vermesini memnuniyetle karşılarız" dedi.

Guardian'ın haberine göre Prens Andrew ile birlikte çalışan bir kaynak, avukatların geçen ay içinde ABD Adalet Bakanlığı ile iki defa iletişime geçtiklerini ama bakanlıktan bir yanıt alamadıklarını söyledi.

Prens Andrew, Maxwell ile arkadaşlığını ve Epstein ile tanışmasında da aracılık ettiğini hiçbir zaman inkar etmedi.

Son Güncelleme: 3.07.2020 15:30:06