UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MARS, KOÇ BURCUNDA! İŞTE ETKİLERİ…

Mars “KARTİKA” bir savaşçıdır. Eril bir gezegen olan Mars eylemi temsil eder. Koç ve Akrep burcunun yönetici gezegenidir.

MARS, KOÇ BURCUNDA! İŞTE ETKİLERİ…

Niteliği cesaret ve sağlamlıktır. Doğum haritamızda güçlü bir Kartika erkek kardeşlerle uyumlu ilişkileri engelleri aşmamızı ve amaçlarımıza kolaylıkla ulaşmamızı sağlar. Zayıf konumda bir kartika ise enerjinin çabuk tükenerek kendimizi yetersiz hissetmemize mücadele edecek gücü bulamamıza neden olur. yaralanma, kaza ve kontrolsüz tutkular yıkıcı bir güç haline gelebilir.

Mars, agresif bir gezegendir, harekete geçmeyi gerektirir ve bir haritaya yerleştiğinde insana enerji verir. Mars bir şeylerin, zorla da olsa, olmasını sağlar. Birçok yönden, içinde bulunduğumuz teknolojik çağ Mars olmasaydı yaşanmazdı. Enerjisi aynı zamanda pişirilmiş yiyeceklerin yanı sıra metaller ve fabrika üretimi mallar için de geçerlidir. Mars aynı zamanda, cerrahi müdahaleler, mühendislik ve ruhani uygulamalarda başarı için elzem bir enerjidir, bu da bazı insanlar için Mars’ın en garip ve şaşırtıcı yanıdır. Bu üç seviye ve ihtiyacın nedeni, bu türden şeylerin adanmışlık, fedakârlık ve ruhani uygulamalar için bile zekâ kullanımı gerektirdiği konusunda ısrarcı olacağım, çünkü yüzümüzü Tanrı’ya döndüğümüzde bu bir nevi bir yogik geleneğe bağlı bir şekilde, bu kararlılıkla hareket eden bir zihin vasıtasıyla olacaktır ve kendimizi kontrol edebilmemiz için zihnimize hükmetmemizi sağlayan gezegen de Mars’tır.

MARS KOÇ BURCUNDA “SAVAŞLAR ERKEK CESARET KAHRAMANLIK YANGINLAR BASKILAR”

Mars yönetici olduğu koç burcunda seyrinde, arzular seksüel enerji savaşçı yönümüz kuvvet mücadele savaşlar kazalar kesici ve yanıcı maddeler ölüm zorbalıkları temsil eder. Doğum haritamızda Mars hangi evde bulunuyorsa orada enerjimiz en yüksek seviyededir. Mars koç burcunda ilerlerken sakinliği korumalı enerjimizi yapıcı yönde pozitif şekilde kullanmaya odaklanmalıyız. Marsın koç burcundaki seyrinin bizlere mesajı:

Bir şeyi gerçekten istersen, onu gerçekleştirmek için bütün evren senin için işbirliği yapar. #PauloCoelho

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay DEVİ

Son Güncelleme: 28.06.2020 17:45:36
ETİKETLERşenay devi  astrolog  mars  koç burcu