UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM'DA İKİ AYLIK BEBEK SATTILAR!

Her geçen gün daha büyük kullanıcı kitlesine hitap eden ve en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olmayı başaran Instagram, her gün farklı olaylara ev sahipliği yapıyor.

INSTAGRAM'DA İKİ AYLIK BEBEK SATTILAR!

Bugüne kadar Instagram'da yaşanan birbirinden farklı olaylara tanıklık ettik. Fakat bu sefer ortaya çıkan olay, kimsenin aklına gelmeyecek türden.

Instagram'a gelen birbirinden farklı özellik sayesinde kullanıcılar keyifli dakikalar geçiriyor.

Hatta yalnızca bir sosyal medya platformu olmanın da ötesine geçen Instagram, aynı zamanda satış yapmak içinde kullanılmaya başladı.

Genel olarak insanlar sosyal medya platformlarında eğlenseler de, bazı durumlarda kan donduran olaylar da yaşanabiliyor.

İran'da gerçekleşen olay, kan donduracak türden.

Tahran'da gerçekleşen olayda, üç kişi biri 20 günlük, diğeri iki aylık bebeği Instagram üstünden satmaya çalıştı.

Olayın bir diğer ilginç yanı ise, bebekleri satmaya çalışan üç kişi, bebekleri 500 dolar karşılığında satın almıştı ve üstüne kar koyarak, cansız bir obje gibi 2 bin 2 bin 500 dolar aralığında satmaya çalıştı.

Şaşkınlık yaratan olayda şüphelilerden biri, bebeklerin daha iyi geleceklere sahip olması için satmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu olay, İran'da yaşanan ilk çocuk satma çabası değil. Daha öncelerde de yoksul kişilerden bebek satın alan kişiler yargılandı ve olaylar hakkında inceleme yapıldı.

Mahkeme, Instagram'ın bu tür satışları engellemek için adım atılması gerektiğini belirtti ve bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 27.06.2020 21:52:31
ETİKETLERinstagram  iran