UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT FENA YAKALANDI

Yazın sürpriz aşkının kahramanları havuz keyfi yaparken objektiflere takıldı.

ÜNLÜ ÇİFT FENA YAKALANDI

Hollywood'da genç kuşağın başarılı oyuncularından Timothee Chalamet ile Meksikalı meslektaşı Eiza Gonzalez'in tatili sürüyor. Gonzalez'in ana vatanının gözde tatil beldesi Cabo San Lucas'ı seçen çift, önceki gün de kaldıkları villanın havuzunda objektiflere takıldı.

HEM ŞAKA HEM ROMANTİZM

24 yaşındaki Chalamet ile 30 yaşındaki Gonzalez, havuzda bir süre şakalaştı. Çift arada romantik anlar da yaşadı. Havuzdan çıktıktan sonra da havlularına sarılıp şezlonglara uzandı.

GENÇ YETENEK

Rol aldığı Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) adlı filmle bir anda yıldızı parlayan ve sonra da birçok önemli projede kamera karşısına geçen genç oyuncu Timothee Chalamet bir süredir Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez ile aşk yaşıyor.

FAZLA KAÇAMADILAR

Johnny Depp ve Vanessa Paradis'nin kızı Lily Rose Depp ile ilişkisini bitiren 24 yaşındaki Chalamet, her ne kadar özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı seçse de sevgilisiyle birlikte çıktığı Meksika tatilinde paparazzilerden kaçamadı.

AŞK ACISI İKİ AY SÜRDÜ

Chalamet'nin bugüne kadar bilinen tek medyatik ilişkisi Lily Rose Depp ile yaşadığı oldu. The King adlı filmde birlikte oynayan iki genç yıldızın set arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü.

SET ARKADAŞLIĞINDAN AŞKA

Fakat Chalamet ile Depp iki ay önce yollarını ayırdı. Timohtee Chalamet'nin bu kadar kısa zamanda yeni bir aşka yelken açması ise şaşkınlık yarattı.

TELE NOVELLA ÜNLÜSÜ

Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez, şöhretini ülkesinin telenovela adı verilen TV dizileri sayesinde elde etti. Lola adlı müzikal ile bir arda kariyerinde hızlı bir yükselişe geçti.

RONALDO İLE DE AŞK YAŞADI

Gonzalez, oyunculuğunun yanı sıra hareketli özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Meksikalı yıldız, Josh Duhamel, Liam Hemsworth, Cristiano Ronaldo gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla da konuşuldu. 

Son Güncelleme: 26.06.2020 10:39:55
ETİKETLEREiza Gonzalez  Timothee Chalamet  ünlü  oyuncu  aşk