UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"ÇİN'E YOLLANMAK ÜZERE" DOĞURULAN BEŞ BEBEK BULUNDU!

Moskova'nın Kuzey-Doğu bölgesinde bir dairede yeni doğmuş beş bebek bulundu. Anne-babaların olmadığı dairede bir de yabancı uyruklu bakıcının yaşadığı tespit edildi.

"ÇİN'E YOLLANMAK ÜZERE" DOĞURULAN BEŞ BEBEK BULUNDU!

Moskova'nın Kuzey-Doğu bölgesinde bir dairede yeni doğmuş beş bebek bulundu. Anne-babaların olmadığı dairede bir de yabancı uyruklu bakıcının yaşadığı tespit edildi. Polis yetkilileri çocuklar adına düzenlenmiş Rusça doğum belgeleri olmadığını, ancak Çince düzenlenmiş belgelere rastladıklarını bildiriyor.

Polis, bebeklerin "Çinli müşterilerin siparişi üzerine" Rus taşıyıcı anneler tarafından doğurulduğu, ancak salgın yüzünden çocukların Çin'e götürülemediği yorumunu yaptı. K. Pravda gazetesi de, bu operasyon için Çinli ailelerden 13 milyon ruble alındığını yazdı.

Türk Rus’un aktardığı habere göre olay, Ostankino semtindeki dairede komşuların gürültü nedeniyle dairenin kapısını çalmasıyla başladı. Ancak bir türlü kesilmeyen bebek ağlamalarına rağmen içeriden kimsenin kapıyı açmadığı öğrenildi. Bina sakinleri bunun üzerine polise başvurdu. Bebeklerin yaklaşık 3 aydır çok ilkel şartlarda dairede bakıcı ile yaşadıkları anlaşıldı.

Konuyu haberleştiren Podyom portalı bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hepsinin hastaneye teslim edildiğini aktarıyor.

Son Güncelleme: 26.06.2020 00:14:56
ETİKETLERmoskova  bebek