UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SPOR DÜNYASINDAN BEŞİKTAŞ’A 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJLARI!

2 futbolcusunun Coronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş için federasyonlar ve kulüpler ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı.

SPOR DÜNYASINDAN BEŞİKTAŞ’A 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJLARI!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2 oyuncusunda Coronavirüs tespit edilen Beşiktaş Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

"Yapılan kontroller sonucunda Covid-19 testleri pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları ile Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

"Beşiktaş Futbol Takımı'nda iki futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübü'ne ve testleri pozitif çıkan sporcularına içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ

"Covid-19 testi pozitif olarak sonuçlanan iki futbolcuya ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

FENERBAHÇE

"Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü’nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Besiktaş."

TRABZONSPOR

"Yapılan COVID-19 testleri sonucunda iki futbolcusunda pozitif vakaya rastlanan Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcuların kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

DEMİR GRUP SİVASSPOR

"Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz."

İTTİFAK HOLDİNG KONYASSPOR

"COVID - 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş."

HES KABLO KAYSERİSPOR

"Bu zorlu süreci atlatacağınıza, futbolcularınızın sağlığına kavuşacağına inancımız tam."

GALATASARAY

"Coronavirüs testleri pozitif çıkan Beşiktaş futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz."

Son Güncelleme: 25.06.2020 23:10:42
ETİKETLERBeşiktaş  corona