UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜZÜNDEKİ BENİ ALDIRMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

19 yaşındaki Avustralyalı Sofia Marroquin, yüzündeki beni aldırmak için estetik ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra yüzünde oluşan şişikler genç kızın yüzünün kare şeklini almasına sebep oldu. Sofia, yüzünün aldığı şekli görünce neye uğradığını şaşırdı.

YÜZÜNDEKİ BENİ ALDIRMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

Yüzündeki beni aldırmak isteyen genç kız ve ailesi ameliyat sonrası hayatlarının şokunu yaşadılar. Ameliyattan sonra yüzünde oluşan şişikler genç kızın yüzünün kare şeklini almasına sebep oldu.

Anestezi verilmeden yapılan ameliyat sonrasında yüzü şişerek kare şeklini alan Sofia, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, ameliyat sonrası yüzünün aldığı şekil nedeniyle, başta ailesi olmak üzere kendisini gören herkesin büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

Talihsiz kız, annesinin kendisini bu şekilde ilk gördüğü zaman çığlık attığını, kız kardeşinin ise ilk gördüğü zaman yaşadığı şok nedeniyle evin içinde bir süre koştuktan sonra yere düştüğünü söyledi.

Sophia'nın konuşmasını üç milyon kişi izledi. Sophia, yüzünün şişip kare şeklini almasına neyin sebep olduğu sorularına "Yüzümdeki beni aldırmak için ameliyat oldum."

"Ameliyattan sonra bu şekli aldı." Elini yüzüne atan Sophia yüzünü hissetmediğini söyledi.

Sophia, bir süre sonra yüzünün eski şekline dönüp dönmediği ile ilgili olarak paylaşım yapacağını söyledi.

Son Güncelleme: 25.06.2020 18:49:50
ETİKETLERben  surat