UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YANLIŞLIKLA ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Adana'da Erdal Aybar (19), oturduğu kafeteryada iş yeri sahibinin ruhsatsız tabancasını incelerken kazara tetiğe dokununca yanındaki arkadaşı Mert Akıllıca'nın (19) ölümüne neden oldu.

YANLIŞLIKLA ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Adana’ da Erdal Aybar (19), oturduğu kafeteryada iş yeri sahibinin ruhsatsız tabancasını incelerken kazara tetiğe dokununca yanındaki arkadaşı Mert Akıllıca'nın (19) ölümüne neden oldu. Gözaltına alınan Aybar, tutuklandı.

Olay, 18 Haziran günü, saat 04.00 sıralarında Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kozan Caddesi'ndeki bir kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre, 5 arkadaşıyla kafeteryada buluşan Erdal Aybar, yine arkadaşı olan iş yeri sahibi Fatih A.'nın ruhsatsız tabancasını alıp, şarjörünü çıkararak incelemeye başladı. Bu sırada arkadaşı Mert Akıllıca da tabancaya bakmak istedi. Ancak tabanca, Aybar'ın elindeyken ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun, Akıllıca'nın başına isabet etti. Mert Akıllıca, olay yerinde hayatını kaybetti.   

TUTUKLANDI

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, Erdal Aybar ve tabancanın sahibi Fatih A. (24) ile Bahtiyar K. (19), M.K. (19) ve O.A.'yı (19) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Erdal Aybar tutuklanırken, Fatih A. ve Bahtiyar K. adli kontrol şartıyla, M.K. ve O.A. ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 25.06.2020 11:19:06
ETİKETLERuçsnkuştv  corona  öldü  silah