UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ONUR BÜYÜKTOPÇU FENA PATLADI!

Mehmet Ali Erbil’le özdeşleşen Çarkıfelek’i sunmaya başlayan Onur Büyüktopçu program hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve gelen eleştirilere de cevap verdi.

ONUR BÜYÜKTOPÇU FENA PATLADI!

Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Mehmet Ali Erbil’in yıllarca sunduğu Çarkıfelek programını sunmaya başlamasıyla ilgili, “Mehmet Ali Erbil zaten bir duayen. Keşke tırnağı olabilsem… Buradan kendisine acil şifalar diliyorum. Tabii ki Mehmet Ali Erbil olmadan Çarkıfelek olmaz çünkü bizler programı onunla sevdik. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak sunmaya çalışıyorum” dedi.

Hayatında tuvalet temizlediği anların olduğunu sözlerine ekleyen Büyüktopçu, zor günlerini şöyle anlattı...

“Evet geçmişte tuvalet temizledim. Yurt dışında öğrenciydim. Her zaman aileden para istenmiyordu… Tuvalette temizledim, garsonlukta yaptım. İyi ki yapmışım. Bana hayatı şu anda yaşadığım hayat değil geçmişte yaşadıklarım öğretti.”

Yemekteyiz programını kendisinden sonra Seda Sayan’ın sunmasına ise şöyle açıklık getirdi.

“Seda Hanım’la aramızda hiçbir sorun yok. Ayağımı o kaydırmadı, bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Bazı insanlar ısrarla bunu soruyor ve yazıyorlar… Ben Seda Hanım’la ara ara görüşüyorum. Ben yoruldum ve programdan ayrılmak istedim hepsi bu. Eğer öyle bir şey olsaydı, onu da söylerdim. Hala hem Seda Hanım’la hem de Acun’la görüşüyorum”  

Son Güncelleme: 25.06.2020 08:35:02
ETİKETLERonur büyüktopçu  seda sayan