UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, katıldığı bir yayında, dört aylık karantina sürecinde saçlarını sadece iki kez yıkadığını söyleyerek hayranlarını şaşırttı.

ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF

Yaptığı radikal açıklamalarla bilinen dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, aç temizliği konusunda hayranlarını şaşırtan bir itirafta bulundu. Marc Malkin’e konuşan Cyrus, “Geçen dört ayda sanırım saçımı iki kez yıkadım. Biri senin için, diğeri de Sir Elton John içindi” dedi. Cyrus, mayıs ayında, ünlülerin saç stilisti olarak ünlenen Sally Hershberger’ın yaptığı yeni saç modelini Instagram’da paylaştı.

'Önce kendini sevin. Her şeyin başı, sizsiniz'

Daha önce panseksüel (Cinsel kimliği ya da toplumsal kimliğini göz önünde bulundurmaksızın farklı eğilimleri olan insanlara ilgi duyan) olduğunu açıklayan Cyrus, daha önce verdiği bir röportajda, hemcinsilerine çağrıda bulunarak, “Eğer ilk olarak kendinizi seviyorsanız, gerisi kimi ilgilendirir? Önce kendinizi sevin. Her şeyin başı, sizsiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Cyrus, hemcinslerine önce kendilerini sevmeleri gerektiğini belirterek, "Çocuk istemediğiniz zaman, insanlar size acıyorlar ve sizin soğuk, kalpsiz ve aşkı anlayamayan biri olduğunuzu düşünüyorlar" diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 24.06.2020 12:04:22
ETİKETLERMiley Cyrus  şarkıcı  ünlü  karantina