UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRUMP ÇILDIRDI! BEYAZ SARAY KARIŞTI

Trump ailesinin başı, sırlarla dolu ailenin gizlisini saklısını ortaya döken ve birbiri ardında yayınlanan kitaplarla dertte. Ancak sıkıntı bu kadarla da sınırlı değil. Melania Trump ve oğlu hakkında atılan bir tweet, Beyaz Saray'da deprem etkisi yarattı.

TRUMP ÇILDIRDI! BEYAZ SARAY KARIŞTI

Trump ailesi son haftalarda hem ailenin sırlarını ortaya döken kitaplarla hem de Başkan Trump'ın 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesindeki mitingleriyle uğraşıyor.

Coronavirüs nedeniyle ara verdiği kampanyasına Tulsa'daki boş tribünlere seslenmek zorunda kaldığı mitingle dönen Donald Trump, bu kez Arizona eyaletinde inşası devam eden Meksika sınırı duvarı ziyaretinin ardından, Phoenix kentinde gençlere hitap etti.

Ülkedeki gösterilerde çeşitli kişilerin heykellerinin yanı sıra en son Beyaz Saray önündeki Jackson'ın heykelinin hedef alınmasına tepki gösteren Trump, "Bunların birçoğu, zengin ve şımarık insanlar. Birçoğu o heykellerdeki kişileri tanımıyor bile." dedi.

Covid-19 salgınının, ekonominin en iyi olduğunu dönemde, Çin'den geldiğini belirten Trump, "Bu virüse birçok isim verilebilir. Covid-19 diyorlar, bu nedir, birisi 19’un ne olduğunu söyleyebilir mi? Bu bir isim değil. Bunu Çin virüsü olarak adlandırabiliriz. Kung Flu diyebiliriz, Wuhan virüsü diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

First Lady Melania Trump'ın canı ise, Washington Post muhabiri Mary Jordan tarafından yazılan "Anlaşma Sanatı: Melania Trump’ın Anlatılmamış Hikayesi" adlı kitap nedeniyle sıkılmıştı.

Melania Trump'ın ekibi tarafından "tamamen hayal ürünü ve kurgu" olarak adlandırılan kitap, henüz yayınlanmadan pek çok makaleye konu olmuş, First Lady hakkındaki sırları gazete manşetlerine taşımıştı.

First Lady'nin canı, bu kez oğlu Barron ve kendisi hakkında atılan bir tweet nedeniyle sıkkın. Öyle ki, kendisi hakkındaki iddialara çoğu zaman yanıt vermemeyi seçen First Lady, bu kez karşı atağa da geçti.

ABD'de pek çok televizyon kanalında sunuculuk yapan ve televizyon dizilerinde tol alan komedyen ve stand-up'çı John Henson, Babalar Günü'nde bir tweet attı.

Pazar günü attığı tweet'te John Henson, "Umarım Barron Babalar Günü'nü babası her kimse onunla geçirir" ifadelerini kullandı.

First Lady ise komedyenin attığı bu tweet'e, sözcüsü aracılığıyla yanıt verdi. Stephanie Grisham, yaptığı açıklamada, "Maalesef Başkan Donald Trump'ın oğlu hakkında uygunsuz ve duyarsız yorumlar görmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Her yönetimde olduğu gibi, yaşı küçük bir çocuğun bu tartışmaların dışında bırakılması, yabancılardan ve medyadan yargılama veya nefret olmadan büyümesine izin verilmesi gerekir."

Geçen hafta Henson, Trump'ın Ivana Trump'la evliliğinden olan oğlu Eric hakkında tweet'ledi ve Eric için 'gözleri birbirinden o kadar uzak ki, sana bakmak için başını çevirmesi gerekiyor' ifadelerini kullanmıştı.

Henson'ın bu tweet'lerine çok sayıda tepki geldiği gibi, komedyenin mizah anlayışını savunanlar da oldu.

Son Güncelleme: 24.06.2020 09:20:18
ETİKETLERabd  trump  melania trump