UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜLYA AVŞAR YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile “Babalar Günü” yemeği için bir araya geldi. Avşar kızı mekan çıkışı açıklamalarıyla magazin gündemini salladı!

HÜLYA AVŞAR YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Önümüzde ki hafta Cuma günü, Bodrum'da sahne alarak sezonu açmaya hazırlanan Hülya Avşar, önceki gün eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile Etiler’de görüntülendi.

Bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan üçlüden Kaya Çilingiroğlu apar topar mekandan uzaklaşırken, Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu gazetecilerle sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncusu Hale Soygazi'nin "Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncusu benim." sözlerini hatırlatan ve fikrini soran muhabirlere, "Kesinlikle katılıyorum en güzeli demiyim, güzellerden bir tanesi diyeyim. Muhteşem bir kadın muhteşem." değerlendirmesi yaptı.

Sizce bir numara kim? sorusuna ise "Ben dermişim." diyerek kahkahayı patlattıktan sonra " Yeşilçam'ın en güzel kadını tabi ki Türkan Şoray." dedi.

Peki en yakışıklı erkeği kim sorusuna ise derin bir ahhh çeken Avşar kızı,

"Hepsi o kadar yakışıklıymış ki, ah benim dönemime niye denk gelmediler." diyerek dertlendi. "Ben Tarık Akan'a yetiştim, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın ile bir filmim var. İkisinin de gençliği, bence dünya çapında. Yani Dünya çapında bile değil, yok yani yok gerçekten o kadar yakışıklısı yok, olmamış yani." dedi. "Nerde, biz kötü döneme denk geldik." diyerek kahkaha atan Hülya Avşar, kendi jenerasyonundan ve genç oyunculardan onlar gibi yakışıklı çıkmadığını söyledi. 

Son Güncelleme: 23.06.2020 08:42:07
ETİKETLERHÜLYA AVŞAR