UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRUMP YANIT VERDİ

ABD başkanı Donald Trump'ın geçen hafta katıldığı bir törende kameralara yansıyan görüntüleri ülkede tartışma yaratmıştı.

 TRUMP  YANIT  VERDİ

Covid-19 salgını, ırkçılık karşıtı protestolar, kendisi ve ailesi hakkındaki kitaplar yüzünden başı bir hayli dertte gözüken ABD başkanı Donal Trump şimdi de hastalık iddialarıyla gündeme geldi.

ABD başkanı Donald Trump geçen hafta sonu New York eyaletindeki West Point ABD Askeri Akademisi’nde yapılan 2020 mezuniyet ve yemin törenine katılarak bir konuşma yaptı.

TÖRENDE TÜM GÖZLER ÜZERİNDEYDİ

Trump'ın bu konuşmasında gözler başkanın üzerinden bir an olsun ayrılmadı.

Katıldığı tören ve konuşmalarda kimi zaman tuhaf hareketler sergileyen ABD başkanı bu davranışlarından ötürü çeşitli iddialarla gündeme geliyor.

Kameralara sürekli ilginç yüz ifadeleri sergilerken yakalanan Trump, daha önce de su içerkenki garip hali yüzünden eleştirilmişti.

KONUŞUKEN ZORLANDI

Trump'ın yemin töreninde yaptığı konuşma canlı yayınlanınca, ortaya çıkan görüntüler de sosyal medyada defalarca paylaşılıp gündeme oturmuş oldu. Trump konuşması sırasında General Douglas MacArthur'un ismini telaffuz etmekte zorlanarak 'McGather' dedi.

Son Güncelleme: 22.06.2020 10:23:10
ETİKETLERdonald trump  trump