UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUYU YILDIRIM ÇARPTI!

Bir döneme damgasını vuran Temel İçgüdü'nün yıldız oyuncusu Sharon Stone, ütüsüne kuyudan su doldururken kendisine yıldırım çarptı. Ünlü oyuncu, çarpmanın etkisiyle yerden havalanıp mutfağın diğer ucundaki buzdolabına çarptı.

ÜNLÜ OYUNCUYU YILDIRIM ÇARPTI!

Kısa süre önce Brett Goldstein'in "Films To Be Buried With" isimli podcast'ine katılan oyuncu, evindeki kuyuyu kullanırken gerçekleşen garip kaza hakkında konuştu.

62 yaşındaki Stone, "Beni yıldırım çarptı. Vay canına. Bu gerçekten çarpıcıydı. Evdeydim, kendi kuyumuz vardı. Ütüye su dolduruyordum ve bir elim tulumbanın üzerindeydi. Kuyuya yıldırım düştü ve sudan elektrik akımı yayıldı."

Yaşadığı olayın inanılmaz olduğunun altını çizen 62 yaşındaki oyuncu, "Yerden havalandım, mutfağın diğer ucuna savruldum ve buzdolabına çarptım."

Neyse ki annesi, oyuncu buzdolabına çarptıktan sonra gelip yardım edebildi.

Stone sözlerini şöyle sürdürdü: Annem orada ayakta duruyordu ve yüzüme birkaç kez vurdu ve beni kendime getirdi.

"O kadar değişik bir durumdaydım ki nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Hayret verici biçimde parlaktı ve (annem) hızla arabaya bindirip hastaneye götürdü. EKG (elektrokardiyogram) sadece vücudumdaki elektriği gösteriyordu. Bu çok çılgıncaydı."

Son Güncelleme: 21.06.2020 16:51:50
ETİKETLERoyuncu  yıldırım