UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYAL KÖSEOĞLU İLE CANER ŞAHİN AYRILDI MI?

Oyuncu Hayal Köseoğlu, sevgilisi Caner Şahin ile ayrılık iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

HAYAL KÖSEOĞLU İLE CANER ŞAHİN AYRILDI MI?

Bir televizyon dizisinde canlandırdığı Açelya karakteriyle tanınan oyuncu Hayal Köseoğlu, tatil sezonunu Bodrum Gölköy'de açtı.

Oyuncu, sevgilisi Caner Şahin ile ayrılık iddialarına ve bugün basında hakkında çıkan selülit iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Köseoğlu, Instagram hesabından önce selülit iddialarına “Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, lütfen bacağınızda birkaç selülit var diye -hatta bacaklarınız selülı̇tle kaplı olsa bı̇le- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum!” şeklinde yanıt verdi.

Oyuncu, bu paylaşımın ardından sevgilisi ile ayrılık iddialarına son noktayı koydu. Caner Şahin ile el ele fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Ayrılık yok” mesajı verdi.

İşte Hayal Köseoğlu’nun Caner Şahin paylaşımı:

Son Güncelleme: 20.06.2020 20:58:11
ETİKETLERhayal köseoğlu  caner şahin