UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DANLA BİLİC, CEMAL CAN EVLENİP BOŞANDI MI?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Survivor yarışmacısı Cemal Can ile 5 ay evli kaldıklarını ve ihanet yüzünden boşandıkları yönündeki sözlerine yanıt verdi. Ünlü fenomen, “5 ay evli kalıp boşandık” sözlerini şaka olarak söylediğini açıkladı.

DANLA BİLİC, CEMAL CAN EVLENİP BOŞANDI MI?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Survivor yarışmacısı Cemal Can ile 5 ay evli kaldıklarını ve ihanet yüzünden boşandıklarını söylemişti. Bilic, çok konuşulan sözlerine yine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Ünlü fenomen, “5 ay evli kalıp boşandık” sözlerini şaka olarak söylediğini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Sorvivor 2020 yarışmacısı Cemal Can ile çok yakın arkadaş olan fenomen Danla Bilic, canlı yayın yaptığı esnada söyledikleriyle kafaları karıştırmıştı. Cemal Can ile 5 ay evli kaldıklarını söyleyen Danla, evliliklerinin ihanet yüzünden bittiğini ileri sürmüştü.

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Danla Bilic, karantinada olduğu günlerde Instagram'dan canlı yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven ile çok yakın olan Danla Bilic, ağızları açık bırakan bir itirafta bulunmuştu. Danla, canlı yayın esnasında Cemal ile 5 ay evli kaldıklarını söylemişti. Cemal Can'ın kendisini aldattığını söyleyen Danla Bilic, onunla çok iyi arkadaş kaldıklarını da sözlerine eklemişti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 20.06.2020 18:37:29
ETİKETLERdanla bilic  cemal can