UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Arnavutköy’de çocuklarının kavgasına dahil olan ailelerden biri, karşısındaki baba ve oğlunu silahla bacağından vurarak olay yerinden kaçtı.

ORTALIK SAVAŞ  ALANINA DÖNDÜ!

Arnavutköy'de iki ailenin çocuklarının etmiş olduğu kavga ailelere de sıçrayınca silah patladı. Olay, akşam saatlerinde Arnavutköy Yunus Emre Mahallesi Nizam Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, iki ailenin çocukları geçtiğimiz günlerde kavga etti. Çocuklar kavga ettikten sonra aileler de çocukların kavgasına dahil olunca sokak ortasında sözle tartışma başladı. Tartışma sırasında ailelerden biri komşularından Süleyman A. (68) ve oğlu Talip A.’yı (28) silahla bacaklarından yaraladı. Komşularına saldırdıktan sonra olay yerinden kaçan şahıslarla alakalı polis sokakta inceleme başlattı. Yaralı baba ve oğul komşularının yardımı ile Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay esnasında işte olan bir vatandaş babasının ve kardeşinin saldırıya uğradığını duyunca apar topar çalıştığı iş yerinden çıkarak evlerine geldi. Kapının önünde kanları gören vatandaş olay yerinde kısa süreli sinir krizi geçirdi.

Son Güncelleme: 19.06.2020 20:55:55
ETİKETLERarnavutköy  kavga