UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM TATLISES VE OĞLUNUN KAVGASININ PERDE ARKASI

İbrahim Tatlıses’in “köstebek” paylaşımı magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

İBRAHİM TATLISES VE OĞLUNUN  KAVGASININ PERDE ARKASI

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aile sırlarını dışarı sızdıran kişinin peşine düştüğünü açıklamıştı.

İbrahim Tatlıses, “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı” paylaşımının ardından dün akşam saatlerinde Bodrum emniyetine gidip şikayetçi oldu.

İbrahim Tatlıses’in ifadesinin ardından oğlu Ahmet Tatlı’nın da ifade vermeye çağırılması kafaları karıştırdı. Akıllara Tatlıses’in paylaşımı “Oğlu Ahmet Tatlı’ya bir gönderme mi?” sorularını getirmişti.

İKİLİ ARASINDA GERİLİM YAŞANDI

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlı’nın otel odasında tartıştığı iddia edildi. Hatta İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlı’nın emniyette yan yana getirilmediği öne sürüldü.

Emniyette ifade veren İbrahim Tatlıses basın mensuplarına görüntü vermemek için ifadesinin ardından arka kapıdan çıktı. Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı ise emniyet çıkışı aracına binerek hızlıca uzaklaştı.

BODRUM’DAN SON DAKİKA

Muhabirimiz Mehmet Güngören, bu sabah “Hayatın İçinden” programına bağlandı. Canlı yayında “köstebek” paylaşımının perde arkasını açıklayan Güngören, “Az önce gelen istihbarata göre İbrahim Tatlıses ‘köstebek oğlum Ahmet Tatlı değil’ dedi. Bizim gerçekten kafamız çok karıştı ve hatta baba oğul arasında sert bir tartışmanın olabileceği de iddia ediliyor” dedi.

İbrahim Tatlıses’in “köstebek” paylaşımının tüm detayları saat 20.00’de “Canlı Masa”da.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…  

Son Güncelleme: 19.06.2020 13:24:38