UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVDEN KAÇAN 3 KIZ ÇOCUĞUNA KABUSU YAŞATTILAR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evden kaçan küçük yaştaki 3 kız çocuğu kabusu yaşadı. Tanıştığı kişiler tarafından taciz edilen ve uyuşturucuya alıştırılan çocuklara zorla hırsızlık yaptırıldı. Çocukların ifadesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri 15 kişiyi gözaltına aldı.

EVDEN KAÇAN 3 KIZ  ÇOCUĞUNA KABUSU  YAŞATTILAR

Bodrum’da 13 ve 14 yaşlarında olan ortaokul öğrencileri S.Ü., İ.Ö. ve İ.B. yılbaşında evden kaçtı. 3 kız arkadaş kaçtıktan sonra farklı ilçelerde tanıştıkları kişiler tarafından cinsel istismara uğradı. Çocuklar Muğla’nın çeşitli ilçelerinde farklı şahıslar tarafından uyuşturucuya alıştırıldı. Çocuklar bu kişiler tarafından uyuşturucu kuryesi olarak da kullanıldı.

3 kız çocuğuna otostop çektirilip, aracına bindikleri kişi veya kişilerin içeceklerine ilaç koyarak hırsızlık da yaptırıldı. Gittikleri her ilçede tanıştıkları farklı kişiler tarafından suça bulaştırılan çocukların yaşadıkları olaylar mide bulandırdı.

TEK, TEK TESPİT EDİLİP GÖZALTINA ALINDILAR

Aylar sonra bulunan çocukların verdiği ifadeler doğrultusunda ortaya çıkan gerçekler jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Çocukların telefonlarını incelemeye alan ekipler şahısları tek, tek tespit etti. İstihbarı çalışmalar sonucunda 27 kişinin evlerini tespit eden Bodrum İlçe Jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Eş zamanlı operasyon yapan ekipler 15 zanlıyı yakalayarak gözaltına alındı. Adreslerinde tespit edilemeyen 5 şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalara devam edilirken kent dışında ikamet ettikleri tespit edilen 7 şahısla ilgili ise Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı.

Gözaltına alınan zanlılar geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 19.06.2020 08:58:32
ETİKETLERmuğla