UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI KARIN KASLARIYLA ŞOV YAPTI!

Geçip giden yıllara meydan okuyan ünlü yıldız Jennifer Lopez, bir kez daha karın kaslarıyla şov yaptı.

ÜNLÜ ŞARKICI KARIN KASLARIYLA ŞOV YAPTI!

Bir süre önce  50 yaşına giren Jennifer Lopez, servetini sadece çıktığı turnelerden ya da rol aldığı film ve dizilerden elde etmiyor. Aynı zamanda bazı markaların tanıtım yüzü olarak da görev yapıyor. Bu durum sosyal medyada da geçerli.

İÇ GİYİM FİRMASININ TANITIM YÜZÜ

İki çocuk annesi Lopez, tanıtım yüzü olduğu iç giyim markalarından birinin koleksiyonundan bir parçayla çekilen pozunu Instagram sayfasında paylaştı. Aynı poz söz konusu firmanın Instagram hesabında da yer aldı.

Lopez'in yıllar içinde sıkı bir disiplinle çalışarak geliştirdiği ve korumak için elinden geleni yaptığı karın kasları her iki hesabın takipçilerinin de gözünden kaçmadı.

PROFESYONEL SPORCU GİBİ ÇALIŞIYOR

Gösteri dünyasının zamana meydan okuyan yıldızlarından biri Jennifer Lopez. İkiz çocuk annes Lopez, görüntüsünü korumak için de kelimenin tam anlamıyla profesyonel bir sporcu gibi çabalıyor.

SAATLERCE TER DÖKÜYOR

Lopez; yoğun programı öncesi formunu sağlamlaştırmak için kişisel antrenörüyle birlikte saatler boyu çalışıyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIYOR

Sahne provalarının ardından soluğu spor salonunda alan Lopez,zaman zaman o anlarda çekilen fotoğraflarını ve videolarını da sosyal medya sayfasından paylaşıyor.

KARANTİNADA HAREKETSİZ KALMADI

Lopez, koronavirüs nedeniyle iki ayı aşkın bir süre nişanlısı Alex Rodriguez, eski evliliğinden olan iki çocuğu ile birlikte karantinaydı. Onlara Rodriguez'in eski eşinden olan kızları da eşlik etti. Gösteri dünyasındaki adıyla "JLo" o süreçte de kimi zaman evindeki spor salonunda kimi zaman da bahçede spor programını sürdürdü.

BAZI ELEŞTİRİLER GELİYOR

Ancak bazı hayranları Jennifer Lopez'in bu kadar çok kas yapmasını eleştiriyor. Yıldızın, erkeksi bir görünüme büründüğünü ileri süren takipçileri "Ama eğer istediği buysa bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Hatta hedefe çok yaklaşmış" yorumunu yapıyor.

Son Güncelleme: 18.06.2020 22:34:48
ETİKETLERjennifer lopez  şarkıcı