UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİNİBÜSÇÜLERİN KANLI KAVGASI

Mersin'de aynu güzergahta çalışan iki minibüs kooperatifi arasında yolcu alma nedeniyle çıkan kavgalar dur durak bilmiyor. Yıllardır kendilerine baskı kurulmaya çalışıldığını söyleyen Kazanlı Kooperatifi şoförleri yardım çağrısında bulundu. Öte yandan, yolcu alma kavgası sırasında güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.

MİNİBÜSÇÜLERİN KANLI KAVGASI

Mersin’de, aynı güzergahta çalışan 2 ayrı minibüs kooperatifi arasında yolcu alma meselesi yüzünden gerginlik yaşanmaya devam ediyor.

Çarşı-Kazanlı güzergahında çalışan S.S. 26 Nolu Kazanlı Minibüsçüler Kooperatifi ile yine aynı istikamet üzerinde bulunan Çarşı-Çay-Çilek hattında çalışan minibüsçüler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle, birçok minibüsçünün birbiriyle davalık olduğu belirtildi.

SÜREKLİ BİRBİRLERİNE SALDIRIYORLAR

Uzun zamandır süren bu gerginlik yüzünden, minibüsçülerin birbirleriyle sık sık kavga ettikleri ve birbirlerine saldırdıkları ileri sürüldü.

Bu saldırıların sonuncusu ise 10 Haziran’da meydana geldi. Çarşı-Kazanlı hattında çalışan Murat Demirkol’un kullandığı 33 M 0810 plakalı minibüs, PTT-Çarşı durağında yolcu indirmek için durduğu sırada diğer kooperatif sürücülerinin saldırısına uğradı. Olayda minibüs sürücüsü Demirkol çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırganlara polisler tarafından adli işlem yapıldı.

"YASAL OLAN HAKKIMIZ GASP EDİLMEK İSTENİYOR"

S.S. 26 Nolu Kazanlı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Serin, yasal olan haklarının karşı kooperatif tarafından engellenmek istendiğini iddia etti. Konuyla ilgili belediye ve emniyetin çalışma yaptığını kaydeden Serin, “Bir an önce bu olayların bitmesini istiyoruz. Yasal olan hakkımız gasp edilmek isteniyor." dedi.

 

Son Güncelleme: 18.06.2020 13:43:55
ETİKETLERminibüs  kavga