UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERKÜR RETROSU ETKİLERİ NELER?

Merkür retrosu döneminin başlayacak olmasıyla birlikte astroloji takipçileri merkür retrosu hakkında araştırma yapmaya başladı. Retro dönemlerinde burçların etkilendiği düşünülüyor ve bu nedenle retroların etkileri araştırılıyor.

MERKÜR RETROSU ETKİLERİ NELER?

Gezegenlerin hareketi sırasında astrolojide de değişiklikler yaşanıyor. Retro dönemlerinde gezegenlerin enerjisi yeteri kadar yansıtılamaz ve bir dizi aksaklıklar meydana gelir. Bu nedenle retro dönemleri arama motorlarında sık sık sorgulanıyor. Peki, Merkür retrosu ne zaman başlayacak? Venüs retrosunun bitimiyle Merkür retrosuna geçilecek.

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merkür Retrosu, 18 Haziran & 13 Temmuz tarihleri arasında Yengeç Burcu'nda gerçekleşecektir.

Merkür Retrosu esnasında Venüs, Plüton, Jüpiter, Satürn retro seyirinde olacak ancak Venüs retrosu 25 Haziran'da sona ereceğinden finansal anlamda bir istikrar, ilişkilerde ise biraz da olsa rahatlamalar yaşanacaktır.

21 Haziran'da gerçekleşecek olan Güneş Tutulması'nda Merkür retro olduğundan dolayı bir çok aksamalar ve kısıtlanmalar yaşanabilir. Ancak aşağıda belirttiğim hususlara dikkat etmeniz durumunda yaşanabilecek aksaklıkları engelleyebilir ve daha temkinli olarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

MERKÜR RETROSU ETKİLERİ

Merkür'ün yönettiği alanlar sadece iletişim değildir. En önemlileri; iletişim, düşünce, haberleşme, yazma, teknoloji, seyahatler, ticaret, reklam, kitap ,senaryo ve yazılı kaynakları da yönetir. Merkür Retro'su İletişim gezeni varsayıldığı için, gündelik yaşantımızı bütünüyle etkileyebilir. Tüm burçlar aslında bakarsanız bundan az da olsa etkilenecektir. Diğer yandan hayatımızdaki karışıklığa son vermek için Merkür retrosu mükemmel bir zamandır. Her şey kötüye gidiyor gibi görünse de hayatımızdaki fazlalıklardan kurtulabileceğimiz bu dönemi iyi değerlendirmemiz gerekir. Merkür retrosu döneminde sık sık yanlış anlaşılmalar, iletişim kopuklukları ve aksaklıklar yaşanabilir. Ayrıca teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir, bilgilerde sorun çıkabilir.

Merkür: Dört ayda bir üç hafta kadar geri hareket eder.

Venüs: Bir buçuk senedir bir yaklaşık 42 gün kadar geri hareket eder.

Mars: İki buçuk senede bir yaklaşık 90 gün kadar geri hareket eder.

Jüpiter: Bir buçuk senedir bir 120 gün kadar geri hareket eder.

Satürn: Her sene 130 gün kadar geri hareket eder.

Uranüs: Geri hareketi ortalama beş ay kadar sürer.

Neptün: Geri hareketi ortalama beş buçuk ay kadar sürer.

Plüton: Ortalama 5-6 ay kadar geri hareket eder.

Son Güncelleme: 18.06.2020 12:42:11
ETİKETLERmerkür retrosu  burçlar  astroloji  retro