UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN SELİN CİĞERCİ ÇIKIŞI

Oyuncu Çetin Altay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Altay, Selin Ciğerci'nin otomobilini göstererek, "Olabilir tabii. Onlar buraya uçak da indirse inanırım. Röportajdan sonra sizi havalimanına götüreyim de benim uçağı göstereyim." sözleriyle espri yaptı.

ÜNLÜ OYUNCUDAN SELİN CİĞERCİ ÇIKIŞI

Beyazperde'de canlandırdığı ‘Oflu Hoca’ karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Çetin Altay, Gamze Kaçmaz'la 2017'de nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncunun 8 ay önce bir kız bebeği dünyaya geldi.

Sekiz aylık bebeği için bebek mağazasına geldiğini belirten oyuncu, salgın günlerinde çok zorlandığını anlattı.

Altay, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Benim için iki kat daha zordu çünkü evde bebek var. Maskesiz çıkmamaya ve hijyene çok önem veriyorum” dedi.

Son günlerde sosyal medya fenomenlerinin oyunculardan daha çok para kazandığının hatırlatılması üzerine Altay, "Eskiden biz el kameralarıyla böyle videolar çekerdik. O zamanlarda 'YouTube' falan yoktu. Biz oyunculuğa geçince bu işler patlamış oldu” dedi.

Bu sırada hemen arkasındaki 4 milyon TL değerindeki otomobilin Selin Ciğerci'ye ait olduğunu öğrenince, "Olabilir tabii. Onlar buraya uçak da indirse inanırım. Röportajdan sonra sizi havalimanına götüreyim de benim uçağı göstereyim. Onların arabası varsa benim de uçağım var" sözleriyle espri yaptı.

Son Güncelleme: 18.06.2020 08:32:40
ETİKETLERÇetin altay  selin ciğerci